Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 683 / 305 / 0
Po amfie codziennie przez 14 msc, musiałem wyrwać 8 górnych zębów. obecnie mam częściową protezę, czekam na całkowite wyleczenie dziąseł i wtedy coś trzeba sobie wstawić bo wstyd.
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 27 / 10 / 0
@rxss Najprawdopodobniej tak. Leczenie bruksizmu botoksem zmniejsza nadmierne napięcie mięśniowe (szczękościsk). A to przecież jest główny problem przy stimach.
Uwaga! Użytkownik zephyr11 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
W sumie tylko rok amfy i to nie w jakichś strasznych ilościach, ale zjechałem sobie dziąsła. Na pewno nie wcierajcie, szybko są negatywne efekty.
Chociaż tu nie ma dobrego wyjścia. Jak za często w nos, to śluzówka, zatoki, i nawet bakteryjne zakażenia. Jak w oralu - to krwawienie z przewodu pokarmowego. Doodbytniczo też, tylko krwawienie jest inne ;)
W sumie bardzo to jest jadowite, cała recepta to nie przesadzać z ilością i częstotliwością. Czyli nie wpieprzyć się w uzależnienie. Odpukać chyba mój własny organizm mnie przed tym uratował, skoro takie uboki wyłażą.
  • 3 / 1 / 0
26 lipca 2023rxss pisze:
Czy botoks na żwacze spowoduje całkowity brak zaciskania zębów i brukzimu? (Mam problem z bruksizmem w nocy nie biorąc nawet nic) może komuś to pomogło i pozbył się szczekosciku?
Szczękościsk to chyba nie Twoj najwiekszy problem, przyobserwuj czy nie zgrzytasz zębami w nocy. Wiem, ciezko to samemu sprawdzic, choc ja mialem tak ze jak juz prawie przy zasypianiu lubilem sobie tak zgrzytnąć i juz wiedzialem ze cos jest nie halo, potem poprosilem dziewczyne zeby mnie w nocy sprawdzila i podobno w cholere tego robilem.
  • 1327 / 336 / 12
amfetamina podana dożylne jest zdecydowanie zdrowsza dla jamy ustnej niż sniff i oral - zęby nie maja styczności bezposrednio z substancja w slinie i glutach, przy spływach itp a szkliwo zębow pozostaje nienaruszone bez mikroubytków. Dobre rozwiązanie jak ktoś nosi aparat na zęby.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1067 / 205 / 0
@Czoug
podana dożylne jest zdecydowanie zdrowsza dla jamy ustnej niż sniff i oral - zęby nie maja styczności bezposrednio z substancja
To potwierdzone przez specjalistów i masę badań mam rozumieć?
Jeśli nie, to proszę nie pierdol takich rzeczy, że podanie dożylne jest w jakikolwiek sposób zdrowsze.
Narkotyk i tak dostaje się po koniuszki palców, przez krwioobieg.
Podobno najbardziej szkodzi na zęby susza w gębie. Odwodnienie i wypłukanie minerałów też pewnie nie pomaga jak i szczękościsk.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 5790 / 1186 / 43
W życiu przerobiłem kilogramy amfetamin ketonów i innych stimów.
Nie jest to żaden powód do dumy oczywiście.
Zęby mam wszystkie zdrowe, a nawet dwa więcej.
Jak dla mnie to najważniejsze to dbać o siebie i suplementacja.

Tyle razy już pisałem żeby nie wcierać tego w dziąsła do cholery !
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 631 / 103 / 0
Jak się nie wciera w dziąsła to na dobrą sprawę feta nie niszczy zębów tak jak niektóre dragi. Grunt to zadbać o to, żeby feta nie miała bezpośredniego kontaktu z zębami. I nie mówię tu o spływie i o tym, że jakas tam ilość fety jest w ślinie, tylko chodzi mi stricte o wcieranie fety w dziąsła. Każdy drag wcierany w dziąsła przeora zęby - nie ma się co czarować. Jednak warto wspomnieć o szczękościsku i ścieraniu zębów na fazie. Jak człowiek mieli mordą to zęby siłą rzeczy się ścierają. Bruksizm sam w sobie nie jest zdrowy, i podlega leczeniu, a co dopiero piłowanie zębów po fecie
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 1327 / 336 / 12
Byłem nie tak dawno u dentysty i powiem wam, że jak na mój staż to nawet nie ma lipy (szczególnie finansowo), ledwie 3 zęby do zrobienia (+1 który straciłem kiedyś w walce więc tego pomijam), żadnego leczenia kanałowego a ponad 4 lata już nie byłem u stomatologa.

To już młodszym będąc dekadę temu i paląc te fluorowe kanna ścierwa bardziej mi zęby się zjebały a napomknę jeszcze tylko że regularnie palę szlugi. Z higieną u mnie normalnie - po śniadaniu i przed spaniem (normalka, że czasem się zapomni), chociaż zawsze sporo mleka piłem więc może to miało finalnie jakiś wpływ bo jak wiadomo wapno to silne kości.

Mam sporo znajomków co z narkotykami za wiele wspólnego nie mają a zęby im się sypią gorzej jak emerytom, także z mojego punktu widzenia to po prostu (albo aż) genetyka - jeden urodzi się mądry, drugi z anemią a trzeci posiądzie zajebiste szkliwo zębów.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 44 / 2 / 0
@neurotoXXXsick do zrobienia czyli? Robiłeś pantogram czy tomografie komputerową zębów? Ja dłużej nie byłem u stomatologa.
Wątpie żeby fluor miał jakiś mega niszczący wpływ na zęby przecież jest w paście, masz też po zabiegu higenizacji zębów robią fluoryzację pianką.
Mleko? UHT? XDD To nie ma wpływu w ogóle. Nabiał/białą dietę poleca się po higenizacji zębów, jeśli np. rzadko robisz taki zabieg u higenistki stomatologicznej to zwykła kawa jak umiesz zęby i się jej napijesz przez barwniki - polifenole robi taką robotę że zęby będą jeszcze bardziej żółte lub pomarańczowe. Ogólnie jeśli chodzimy do dentysty co 6 miesięcy i utrzymujemy poprawną higiene jamy ustnej, przedewszystkim "okrągła główka" miękkość regular a nie jakieś tam turbo miękkie bo nam się to nie doczyści i najważniejsze nitkowanie to możemy pić kawę normalnie.

@mmigotka oczywiście ale daje 100% gwarancji że brak śliny już pomijam ale ma istotny wpływ na rozwój biofilmu potem kamienia a razem z kamieniem bakterii próchnicotwórczych. Jeśli mówimy o szczękościsku ludzi bez tolerancji na stymulanty to skończyć się to może ukruszeniem zęba.

@london5 skąd wiesz że masz zdrowe zęby? Robiłeś tomografie komputerową u dentysty? Tam będzie można też ocenić zmiany w zatokach bo zdjęcie "panoramiczne" potrafi dawać artefakty a kosztuje tyle co nic i często dentyści właśnie je wykonują bo po co robić dokładną diagnostykę.
ODPOWIEDZ
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.