Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Odstawienie benzosów jest sto razy gorsze od zjazdu
26 lipca 2023SerioSergio pisze: Pakowanie się w benzo dla zniewelowania zwały było milion razy poruszane na forum i milion razy mówione jak to tragiczny pomysł.
Odstawienie benzosów jest sto razy gorsze od zjazdu
Ja na przykład na ogół nie używam w ogóle benzosów, przetestowałem sobie wszystkie powszechnie dostępne, zaspokoiłem swoją ciekawość i sposób w jaki działają nie jest dla mnie szczególnie atrakcyjny. Za to stimy już lubię i zarzucenie benzo po tym jak przestaną działać, to jest gamechanger. Od razu się idzie spać i nie marnuje czasu na smutne rozmyślania. Po wstaniu jestem już wypoczęty i sobie uzupełniam płyny i jem sute śniadanie. Mimo stosowania takiego rutyny od dawna, to nie złapałem żadnej wkręty w benzo.
Z mojej strony jeszcze props dla kwetiapiny, bo jest równie skuteczna w pacyfikowaniu mnie w stanie zwały.
Ale oczywiście nie jest to rozwiązanie przy ciągach na amfie i nikt tak nie twierdzi.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
750 pregi
75 baklo
2mg klona
Kurwa czuję się wspaniale. Stymulacja jeszcze mnie trzyma a te psychotropy do kupy nie dość że zwała skutecznie przegnały to dają mi taką banię że kurwa ciężko to ująć w słowa...! Polecam każdemu kto nie lubi zwałów !! :P
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.