Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
Zablokowany
  • 1797 / 245 / 0
^^^^
możesz
  • 1299 / 258 / 0
27 lipca 2023GoodGuy pisze:
Wczoraj sfrustrowany tym wahaniem nastroju, napięciem i sraczką zjadłem w tabletkach 140 mg i nic za cholerę nie czuję, bo pewnie większość wydalilłem.
a MPH zkont? %-D
Ostatnio zmieniony 01 sierpnia 2023 przez hubii, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3455 / 557 / 2
Metyli tylko iv
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 111 / 36 / 0
Nadaje się to ogólnie do użycia rekreacyjnego dla osób z adhd?
Czytałem ten temat jak i pisałem z 2 osobami i mówili, że kompletnie nie nadaje się to do ćpania, bo faza po tym nijaka jest.
Na psychonaut wiki jest jeszcze napisane, że w połączeniu z alkoholem powstaje etylofenidat jako metabolit.
Edit: A i jeszcze niby alkohol metylowy to pierdole.
Uwaga! Użytkownik Wariat99 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 369 / 111 / 0
Działa , ale nie aż tak mocno , generalnie podobne to do fety. Z alko mi się mieszać zdarzało i wzmacnia działanie, trochę zmienia z czysto speedującego na takie z lekką euforią. Tylko pamiętaj o piciu bardzo dużej ilości wody bo medi odwadnia bardziej niż amfa / ketony.
"Life pain always sexy"
  • 111 / 36 / 0
Mogę ocenić MPH jako jeden z najfaniejszych stimów.
Dostałem to na adhd, zażyłem raz rekreacyjnie w ciągu 6h w odstępach sniffem łącznie 100mg i było mega.Jest to jedyny stymulant który nie powoduje u mnie lęków czy schiz.
Zwały też nie miałem, mega mnie uspokoił, potrafiłem normalnie myśleć, czy nie miałem nerwicowych jazd.Puls nie przekroczył nawet 90 uderzeń na sekundę, a brałem to bez tolerki.
Od dzisiaj wiadomo biorę już to leczniczo i ciężko jest uzależnić się od tego.
Uwaga! Użytkownik Wariat99 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1824 / 104 / 20
21 czerwca 2023Detronizator2 pisze:
To się nie rozkręca, wręcz przeciwnie, tolerka rośnie.
Ja bym zwiększył, tylko pamiętaj żeby tego nie ćpać i robić przerwy w tygodniu coby tolerka spadła (szybko rośnie szybko spada).
Co do przerw, to mi lekarz zalecał, że najlepiej jest w ten sposób iż: w ciągu tygodnia jeden dzień jest na połowie standardowej dawki a następujący po nim na zero, bez MPH, a następnie powrót na standardową dawkę.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 149 / 20 / 0
28 lipca 2023Obrazoburca pisze:
28 lipca 2023sur10za pisze:
bzdury, nawet lecznicze dawki uzalezniają, nie będziecie mieli objawów odstawiennych, ale zabrać sie za robotę na trzezwo to bedzie katorga
Bzdury. Po prostu wracasz się do punktu wyjścia. Zabranie się za robotę z powrotem staje się podobną katorgą, jaką było przez całe Twoje dotychczasowe życie, zanim zapoznałeś się z MPH i rozpocząłeś terapię.
Z tym że jesteś już na innym poziomie i cały czas czerpiesz profity z tego, do czego doszedłeś w życiu, czego się nauczyłeś i jak się rozwinąłeś w trakcie terapii MPH.
Nie wstyd ci gościu tak pisać, sam kojarzę jak pol roku temu plakalas ze rozjebales sobie serce alko i MPH i ci nie idzie już robota bez metylo

Edit; jeszcze pisałeś ze jesteś uzależniony od MPH i będziesz hipokrytko pisała ze nie uzależnia, złe na ciebie działa przerwa od stimow
Jak nawet nie kojarzysz co pisałeś
  • 1797 / 245 / 0
07 sierpnia 2023Duce pisze:
21 czerwca 2023Detronizator2 pisze:
To się nie rozkręca, wręcz przeciwnie, tolerka rośnie.
Ja bym zwiększył, tylko pamiętaj żeby tego nie ćpać i robić przerwy w tygodniu coby tolerka spadła (szybko rośnie szybko spada).
Co do przerw, to mi lekarz zalecał, że najlepiej jest w ten sposób iż: w ciągu tygodnia jeden dzień jest na połowie standardowej dawki a następujący po nim na zero, bez MPH, a następnie powrót na standardową dawkę.
zmien lekarza
  • 1824 / 104 / 20
@Detronizator2

Ja próbowałem w ten sposób i jak najbardziej było to zadowalające, kontrola nad tym żeby tolerka nie wypierdoliła w kosmos.
Akurat lekarz jest zajebistym specjalistą, wystarczy powiedzieć, że na tematy lekowe i dragowe często toczymy rozmowy których prawdopodobnie spora część młodszych stażem użytkowników forum nawet by nie zrozumiała.

Więc raczej radzę się dokształcić. I w takim razie powiedz mi co ty byś proponował w kwesti tego aby tolerka nie wyskoczyła w kosmos?

P.S. Żeby nie było nieporozumień, ja mówię oczywiście nie o CR tylko o zwykłym medikinecie(IR) w tabletkach.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Zablokowany
Newsy
Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.