19 lipca 2023Atropolamine pisze: Cmc podskórnie... przecież to by zrobiło jakąś totalną masakrę.Chyba,że czegoś nie wiem,ale czarno to widzę.
19 lipca 2023ListyDoMDMA pisze: Na pewno bardziej serotoninowy profil od 3cmc , bardziej euforyczny z silniejszym wjazdem i większym nieogarem
Medyczny klefedron
Ktoś miał fantazję.
No, ale chińskie sorty od ruska sprzed banicji vxy od Gienia robiły jednak robotę. Mocna substancja która powodowała nawet psychodeliczne banie jak się dużo zayebalo .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
20 lipca 2023GOD pisze:żadnej masakry, tylko troche szczypie przy wprowadzaniu, (moze kwestia czystosci sortu, moj 4mmc dzien po nie ma nawet sladu na brzuchu) - jak interesuje wiecej poczytaj kilka postow wstecz w dziale mefedron.19 lipca 2023Atropolamine pisze: Cmc podskórnie... przecież to by zrobiło jakąś totalną masakrę.Chyba,że czegoś nie wiem,ale czarno to widzę.
21 lipca 2023Atropolamine pisze:Ale cmc to nie mmc.Nie wiem moze nie mam racji ale no nie wiem..20 lipca 2023GOD pisze:żadnej masakry, tylko troche szczypie przy wprowadzaniu, (moze kwestia czystosci sortu, moj 4mmc dzien po nie ma nawet sladu na brzuchu) - jak interesuje wiecej poczytaj kilka postow wstecz w dziale mefedron.19 lipca 2023Atropolamine pisze: Cmc podskórnie... przecież to by zrobiło jakąś totalną masakrę.Chyba,że czegoś nie wiem,ale czarno to widzę.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.