Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Możesz też sprawdzić dostępność przez portal KtoMaLek.
W moich rejonach, 20 szt po 5 mg to koszt w granicach 8.5, max 10 zł - zależy, które nabędziesz.
Wspomniałeś coś o filmie "Dzień Świra".. Mam wrażenie że po części mam podobne zachowania, problemy i odczucia co główny bohater... :)
@Krzysiu86Dr No dokładnie. "Zupełnie nie wiem co zrobić z nadchodzącym dniem, niby mam jakieś obowiązki ale... Higiena, jedzenie,proszki,praca, jedzenie, praca, palenie,proszki sen. Kurwa, Ja pierdole. "
Później zostanie Ci ten kod na Internetowym Koncie Pacjenta, ale dla aptek nie będzie już ważny, nawet nie powinien być widoczny w ich systemie.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Do aptecznych się boje wracać bo utrudniony dostęp do recept jest po prostu utrudniający życie i tak już wtedy zbenzowraczonego więc brak stabilnego dojścia potraktuje jako szansę żeby dać sobie czas na rzucenie tego gówna, i zobaczyc np pod koniec roku jakie będą efekty.
Narazie zaczął się trzeci tydzień na czysto i wieczorami jest trochę lepiej ale nie funkcjonuje w ogóle praktycznie.
Myślę że czas brania benzo i rozwijania uzależnienia sięga czasów początkow pandemii więc sytuacja jest bardzo niekorzystna bo ciężko odróżnić co jest objawem odstawiennym a co choroba która do tego brania doprowadzila. Może łatwiej to teraz po prostu dostrzec ale staram sobie mówić że to tylko tunelowe negatywne myślenie.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.