ODPOWIEDZ
  • 920 / 164 / 0
Wygląda na pigułkę ekstazy.
Z logiem punisher.

Nie ten dział jak coś.

Przeniesiono do odpowiedniego działu / 909
  • 383 / 55 / 0
14 czerwca 2023power123pl pisze:
Czy ktoś wie co to

Przeniesiono do odpowiedniego działu / 909
Coś... może MDMA może coś innego. Kup odczynniki i sam zobacz. To nie apteka.. nikt gwarancji Ci nie da.
Cogito ergo sum
  • 2814 / 367 / 0
Pany ja słyszałem ze 2-CB to połączenie ecstasy i ketaminy ? Prawda to ?
  • 5396 / 966 / 0
@sclero2014 2C-B to psychodelik, ale w takich standardowych nie dużych dawkach dziala podobnie do MDMA. Nie brałem dużych dawek więcej jak 20mg ani ketaminy, ale według mnie to raczej nie ma z nią nic wspólnego.

To taki cukierkowy psychodelik gdzie jest smiechawa, bardzo euforyczny i dający piękne wizuale.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 499 / 149 / 0
Ja słyszałem że coś pomiędzy kwasem a emką i w sumie całkiem trafne porównanie, nie jestem tylko pewien czy kwas czy raczej inne psychodeliki to przypomina. Jak dla mnie to bardziej on przypomina wizualnie grzyby lub meskalinę, brakuje w nim tej charakterystycznej kwasowej głębi. Tak czy inaczej 2C-B potrafi pokazać pazur przy wyższych dawkach więc też trzeba z nim ostrożnie.
  • 2814 / 367 / 0
21 czerwca 2023serotoninowy pisze:
@sclero2014 2C-B to psychodelik, ale w takich standardowych nie dużych dawkach dziala podobnie do MDMA. Nie brałem dużych dawek więcej jak 20mg ani ketaminy, ale według mnie to raczej nie ma z nią nic wspólnego.

To taki cukierkowy psychodelik gdzie jest smiechawa, bardzo euforyczny i dający piękne wizuale.
Pytam dlatego że oglądałem program gdzie zlapali typa pod wpływem 2-cb i mówili że to połączenie ecstasy i ketaminy dlatego daje takiego tripa
  • 499 / 149 / 0
Może chodziło o to tak zwane tusi, nazywany również różowa kokainą. Niby ma być to 2C-B w formie różowego prochu do wciągania, jednak jest to często mieszanka właśnie MDMA, ketaminy i możliwe, że czegoś jeszcze. kitty flipa nie próbowałem więc nie mogę porównać czy podobny w działaniu do 2C-B
  • 5396 / 966 / 0
Pewnie chodziło właśnie o "tusibi" które nie ma nic wspólnego z 2C-B. To mieszanka kilku narkotyków, pamiętam że @Zgienty nawet filmik wrzucal. Tam było chyba wymieszane kilka dragow. kokaina, MDMA, ketamina, fentantyl nawet chyba czy oksykodon już nie pamiętam i chuj wie co jeszcze. Taka mieszanka to może spalic mozg, dziwię się ludziom którzy podejmują takie ryzyko.

Pamiętam nawet że w tym filmie siedział Gangus z klamka, to gdzieś w Ameryce płd i ten Polak co robił materiał dostal na nóż trochę i odmówił, to tamten machnął klamka i musiał to zajebac w kinol xd
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 3 / / 0
witam mam do was pytanie, jutro mam zamiar zarzucic pixe riper ale niestety zdarzyła sie taka sytuacja ze dopadło mnie zapalenie gardła i dostałem antybiotyk ( amoksylicyna-klawulaniam ) i wyczytałem ze nie można łączyć tego z pixa i zastanawiałem sie czy bezpieczne będzie jak wezmę polowe i czy nic mi się złego nie stanie. Wiadomo, ze zawsze jest ryzyko ale pytam o poważniejsze skutki

Przeniesiono do MDMA - Wątek ogólny, kryształki / 909
  • 16 / / 0
lilpeep2137 - najlepiej poczekac z lekami, nie mieszac. Mam podobna sytuacje, ale recepta jeszcze lezy i czeka, po imprezie dopiero kupie ;p
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.