Na początku trip był dość słaby, ale o 12 00 urwał mi się film.
Rozszczepiło mi się ego, później je straciłem.
Chodziłem po wiosce drząc mordę, ktoś wezwał policję, ale udało mi się przed nimi uciec
Wróciłem do domu w chuj naćpany o 16, (nie pamiętam co robiłem wcześniej) niektóre rzeczy w domu były inne.
Miały inny kształt i/lub kolor, rodzice mówili sztucznie, ich miny były obojętne, do tego jeszcze zapomniałem kim jestem i wszystkich moich doświadczeń.
Wszystko było w dużo lepszej jakości niż normalnie, na przedmiotach widziałem zajebiste, ale realistyczne fraktale (grafika jak z gry).
Uznałem że zajebiście będzie sobie pojeździć autem (nie umiem jeździć) wziąłem kluczyki od samochodu taty i próbowałem odpalić, na szczęście mi się nie udało.
Jak rodzice powiedzieli że nie mogę wyjść z domu, to próbowałem wyjść przez balkon.
Po tej akcji matka zadzwoniła na 112, przyjechała karetka i policja na sygnałach, zakuli mnie w kajdanki i przewieźli do szpitala.
Może ten trip nie wydaje się jakiś gruby, ale uwierzcie, że to co się ze mną działo było pojebane
Edit: samarki którymi grzechotałem w rytm muzyki zawierały 3mmc, więc jego też musiałem trochę przycpac, ale nie mam pojęcia ile.
Przez 2 dni zażywałam 4mmc i czy jest sens zjeść grzyby czy zadziałają czy będzie osłabione działanie ?
MODE przenies prosze do grzyby watek ogolny
Mefisto to jakie bzdury tu wypisujesz od razu widac ze nic nie masz pojecia o psychodelikach
Proszę mnie poprawić jeśli się mylę.
Żeby nie było oftopu to takie moje najmocniejsze banie:
1. 800mg MDMA+6piw ( przez parę miesięcy się dowiadywałem co tam się działo)
2. 3 g grzybów + paka Acodinu+N2O+mj(zajebiste viusale)
3. Klef +mj nic nie ogarniałem i schizy pojebane, nie poznawałem ludzi.
4. Apra (4mg) + dużo alko, budzę się i nie ma szyby w kiblu
5.450mg pregaby +7 browarów odbijałem się od ścian i czułem dźwięk całym ciałem
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata