czy miąższ też można
marcin pisze: je się same skórki czy miąższ też można
Czy jest tu może ktoś, kto tam był i ma jakieś doświadczenie z kupowaniem meskaliny?
"Podobno" jest to dosyć popularna używka w tych rejonach.
W tabletce może być wszystko od czystych wypełniaczy przez każde rc i jeszcze pare innych rzeczy. Szczerze mówiąc nie skusił bym się na taką "meskaline" znam troche ludzi z us i naprawdę takie coś jest rzadkością. Już lepiej kaktusa sobie przygotować, większe szanse że będzie tam odpowiednia ilość mesklainy niż w akiej tabsie.
"Właśnie wziąłem meskalinę, gdy gość z obsługi powiedział: jeśli teraz nie wyjdziecie na scenę, to nie zagracie. Poszedłem i zobaczyłem niekończący się ocean. Ocean włosów, świecących zębów i rąk. Zacząłem grać i modliłem się do Boga, by pozwolił mi nie wypaść z rytmu i bym nie fałszował - wspomina swój występ Santana."
http://www.dziennik.pl/magazyn-dziennik ... tocku.html (str3)
video: http://www.youtube.com/watch?v=XnamP4-M9ko
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.