02 lipca 2021klawiatura pisze: Jeśli okaże się, że wezwą mnie na świadka, po uprzednim przejrzeniu moich transakcji bankowych (kupno bitcoinów = bezpośrednie przelewy na portfel kogoś innego), to co im mówić? Za co jeszcze można płacić bitcoinami, na jakich portalach i po co zakładając, że przelewam jakieś tam niewielkie kwoty raz na kilka tygodni? Proszę o rady :)
Sąd nie ma czasu sprawdzać, czy faktycznie się leczysz, tak więc jeśli któraś ze stron tego nie oprotestuje to będzie gites.
Ewentualnie: możliwe, że któryś kolega mnie prosił o zamówienie w jego imieniu, ale nie pamiętam czy taka rzecz miała miejsce.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.