02 lipca 2021klawiatura pisze: Jeśli okaże się, że wezwą mnie na świadka, po uprzednim przejrzeniu moich transakcji bankowych (kupno bitcoinów = bezpośrednie przelewy na portfel kogoś innego), to co im mówić? Za co jeszcze można płacić bitcoinami, na jakich portalach i po co zakładając, że przelewam jakieś tam niewielkie kwoty raz na kilka tygodni? Proszę o rady :)
Sąd nie ma czasu sprawdzać, czy faktycznie się leczysz, tak więc jeśli któraś ze stron tego nie oprotestuje to będzie gites.
Ewentualnie: możliwe, że któryś kolega mnie prosił o zamówienie w jego imieniu, ale nie pamiętam czy taka rzecz miała miejsce.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.