CBD

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
Czy CBD na Ciebie dziala?
1.Tak
201
29%
2.Cos działa
137
20%
3.Działa w dużej ilości
56
8%
4.Trochę działa
110
16%
5.Nie wiem sam.
100
14%
6.Działa w miksach.
34
5%
7.Nie nic .
63
9%

Liczba głosów: 701

ODPOWIEDZ
  • 1455 / 592 / 0
@RafalKoral wypas bajer kurde fajans . Raczej stosuje sporadycznie jako zamiennik ziola zeby tolerki nie budowac albo do snu . Vapowanie to jest to smak i chmura musi byc , olejki jakos nigdy mnie nie porwaly . Kupilem jeden ojcu bo przeciez 60letni chlop nie bedzie buchow z :bongo: walil xD
W takim razie dosypie do haszu albo suszu . Byle tylko nie przesadzic jak ci kolesie z tematu o maczankach hehe
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 84 / 17 / 0
Susz od KK można palić normalnie w lufce? Miał straszny i ciężko nabić. Na kartoniku jest znaczek zakaz jointowania,ale chyba mnie nie zamiecie pod dywan? Nie stać mnie na vapo narazoe,uprzedzając.
Jebem ti pičku materinu
  • 277 / 41 / 0
Można zapalić susz Kombinatu Konopnego ale nie widzę w tym żadnego sensu. Do palenia i waporyzacji o wiele wiele lepsze są produkty Freedom Farms, Medicuana, Konopny Buch.

Ten miał możesz wygotować w tłustym mleku - wtedy na pewno poczujesz działanie ale trzeba użyć z 20-30 gram na raz.
You're an addict. So be addicted. Just be addicted to something else. Choose the ones you love. Choose your future. CHOOSE LIFE !!!
  • 19 / 6 / 0
Potestowałem troche suszy CBD/CBG(recencje zamiasze w odpowiednim dziale wkrotce) i na FreedomFarms się zatrzymałem. Na zakupach grupowych na Facebook mozna spokojnie kupony rabatowe zdobyc i miec 39zeta/5g naprawde dobrego suszu.
Dynavap-em wapuje 2x komora i elegencko chill czuć i nie że jakieś placebo czy coś tylko autentycznie to działa.
Najlepsze efekty są jak schodzi palenie z THC i wtedy na koniec sobie jeszcz takie komory dwie zwapować bardzo polecam.
Po eksperymentach najlepiej podchodzi mi mix CBD Gold/CBG Lemon 2:1
lub CBG Gold/CBG Grape 4:1.

Ogólnie szczypte takiego mixu dorzucam sobie do MM w proporcji 5(mm):1(mix) i spoko ekonomicznie wychodzi. Spłycenia fazy CBD jakoś nie odczuwam a troche więcej chmurek można ściągnąć.
Aczkolwiek podreślam, że jest to szczytpa mixu stosunkowo niskiej zawartości CBD/CBG.
  • 657 / 173 / 0
Dokładnie tak, ten susz z Kombinatu Konopnego jest stworzony do mixów. A tak na poważnie to producent twierdzi, że nie jest to susz do palenia, pomimo tego że są to same kwiaty bez nasion i łodyg. Te bite 4% CBD wyraźnie czuć moim zdaniem, czasem nawet sporo lepiej niż po takim co ma 56% CBD. Ponoć są to gotowe zestawy do przyrządzania olejków czy maceratów, jak podaje producent Kombinatu.. Nie robiłem, nie wiem. Do olejków moim zdaniem najlepszy jest izolat 99% CBD ale co kto woli.
  • 155 / 10 / 0
Olejki powyżej 10% na mnie działają lekko uspakajająco. A co do suszy CBD to fajną opcją jest dodanie wysokoprocentowego suszu CBD do mj, bardzo chillująca faza
  • 3 / / 0
Re: CBD
Nieprzeczytany post autor: redhat »
A czy ktos zna godne polecenia na alleg CBD? Dwa pierwsze zamowienia robilem z jakis stron bardzij zaufanych, ale cena za 30% byla dosc wysoka. Na Alleg zobaczylem ze mozna kupic juz za 50 i to z ponad 1k opiniami.
Teraz mam od Flavo(puszka po ang) i w sumie zacheca kolor i smak - ciemny płyn, goryczkowy, lekko szczypiacy w gardlo ale do konca nie wiem czy dziala jeszcze.
  • 1 / / 0
Witam!
Ostatnio myślałem, że znalazłem game changera dla kierowców a mianowicie olejek cbd Green Out Weed Fun Fresh Bomb Tropicalean Strong ale niestety dowiedziałem się że wpływa pozytywnie na testy na "narkotyki" czy to prawda że picie po 30-50ml co jakiś czas może wykazać THC czy to w ogóle możliwe 🤨Jeśli tak to czy kleaner THC albo coś podobnego jest mi w stanie pomóc? Z góry dzięki i pozdro:))
  • 480 / 72 / 0
@VooDoo4323 tak. Olejki susze cbd pozytywnie wpływają na wynik thc nawet jak zawierają 0,2-0,3% thc.
Sklepy beda mówiły, że nie, ale badania mowia co innego. Thc bardzo długo się magazynuje w naszym tłuszczu i przez to jest wydalane przez długi okres czasu.
  • 1 / / 0
12 marca 2023Mariusz88 pisze:
Olejki powyżej 10% na mnie działają lekko uspakajająco. A co do suszy CBD to fajną opcją jest dodanie wysokoprocentowego suszu CBD do mj, bardzo chillująca faza
A CBD nie nieweluje działania THC?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.