CBD

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
Czy CBD na Ciebie dziala?
1.Tak
207
29%
2.Cos działa
141
20%
3.Działa w dużej ilości
56
8%
4.Trochę działa
112
16%
5.Nie wiem sam.
101
14%
6.Działa w miksach.
35
5%
7.Nie nic .
64
9%

Liczba głosów: 716

ODPOWIEDZ
  • 1455 / 598 / 0
@RafalKoral wypas bajer kurde fajans . Raczej stosuje sporadycznie jako zamiennik ziola zeby tolerki nie budowac albo do snu . Vapowanie to jest to smak i chmura musi byc , olejki jakos nigdy mnie nie porwaly . Kupilem jeden ojcu bo przeciez 60letni chlop nie bedzie buchow z :bongo: walil xD
W takim razie dosypie do haszu albo suszu . Byle tylko nie przesadzic jak ci kolesie z tematu o maczankach hehe
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 84 / 18 / 0
Susz od KK można palić normalnie w lufce? Miał straszny i ciężko nabić. Na kartoniku jest znaczek zakaz jointowania,ale chyba mnie nie zamiecie pod dywan? Nie stać mnie na vapo narazoe,uprzedzając.
Jebem ti pičku materinu
  • 288 / 43 / 0
Można zapalić susz Kombinatu Konopnego ale nie widzę w tym żadnego sensu. Do palenia i waporyzacji o wiele wiele lepsze są produkty Freedom Farms, Medicuana, Konopny Buch.

Ten miał możesz wygotować w tłustym mleku - wtedy na pewno poczujesz działanie ale trzeba użyć z 20-30 gram na raz.
You're an addict. So be addicted. Just be addicted to something else. Choose the ones you love. Choose your future. CHOOSE LIFE !!!
  • 19 / 6 / 0
Potestowałem troche suszy CBD/CBG(recencje zamiasze w odpowiednim dziale wkrotce) i na FreedomFarms się zatrzymałem. Na zakupach grupowych na Facebook mozna spokojnie kupony rabatowe zdobyc i miec 39zeta/5g naprawde dobrego suszu.
Dynavap-em wapuje 2x komora i elegencko chill czuć i nie że jakieś placebo czy coś tylko autentycznie to działa.
Najlepsze efekty są jak schodzi palenie z THC i wtedy na koniec sobie jeszcz takie komory dwie zwapować bardzo polecam.
Po eksperymentach najlepiej podchodzi mi mix CBD Gold/CBG Lemon 2:1
lub CBG Gold/CBG Grape 4:1.

Ogólnie szczypte takiego mixu dorzucam sobie do MM w proporcji 5(mm):1(mix) i spoko ekonomicznie wychodzi. Spłycenia fazy CBD jakoś nie odczuwam a troche więcej chmurek można ściągnąć.
Aczkolwiek podreślam, że jest to szczytpa mixu stosunkowo niskiej zawartości CBD/CBG.
  • 683 / 174 / 0
Dokładnie tak, ten susz z Kombinatu Konopnego jest stworzony do mixów. A tak na poważnie to producent twierdzi, że nie jest to susz do palenia, pomimo tego że są to same kwiaty bez nasion i łodyg. Te bite 4% CBD wyraźnie czuć moim zdaniem, czasem nawet sporo lepiej niż po takim co ma 56% CBD. Ponoć są to gotowe zestawy do przyrządzania olejków czy maceratów, jak podaje producent Kombinatu.. Nie robiłem, nie wiem. Do olejków moim zdaniem najlepszy jest izolat 99% CBD ale co kto woli.
  • 176 / 11 / 0
Olejki powyżej 10% na mnie działają lekko uspakajająco. A co do suszy CBD to fajną opcją jest dodanie wysokoprocentowego suszu CBD do mj, bardzo chillująca faza
  • 3 / / 0
Re: CBD
Nieprzeczytany post autor: redhat »
A czy ktos zna godne polecenia na alleg CBD? Dwa pierwsze zamowienia robilem z jakis stron bardzij zaufanych, ale cena za 30% byla dosc wysoka. Na Alleg zobaczylem ze mozna kupic juz za 50 i to z ponad 1k opiniami.
Teraz mam od Flavo(puszka po ang) i w sumie zacheca kolor i smak - ciemny płyn, goryczkowy, lekko szczypiacy w gardlo ale do konca nie wiem czy dziala jeszcze.
  • 1 / / 0
Witam!
Ostatnio myślałem, że znalazłem game changera dla kierowców a mianowicie olejek cbd Green Out Weed Fun Fresh Bomb Tropicalean Strong ale niestety dowiedziałem się że wpływa pozytywnie na testy na "narkotyki" czy to prawda że picie po 30-50ml co jakiś czas może wykazać THC czy to w ogóle możliwe 🤨Jeśli tak to czy kleaner THC albo coś podobnego jest mi w stanie pomóc? Z góry dzięki i pozdro:))
  • 481 / 73 / 0
@VooDoo4323 tak. Olejki susze cbd pozytywnie wpływają na wynik thc nawet jak zawierają 0,2-0,3% thc.
Sklepy beda mówiły, że nie, ale badania mowia co innego. Thc bardzo długo się magazynuje w naszym tłuszczu i przez to jest wydalane przez długi okres czasu.
  • 1 / / 0
12 marca 2023Mariusz88 pisze:
Olejki powyżej 10% na mnie działają lekko uspakajająco. A co do suszy CBD to fajną opcją jest dodanie wysokoprocentowego suszu CBD do mj, bardzo chillująca faza
A CBD nie nieweluje działania THC?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.