scalono - WRB
Petydyna została wycofana z polskiego rynku i już nie wroci
Za mocno by było 200, tyle, że łyknęłam wcześniej klona, ale jeden już i tak na mnie nie działa i metadon, ale odrobinę też, jestem na programie a to było z 5% mojej dawki. Byłam po mefce i chciałam się lepiej poczuć
200 byłoby za dużo, jedna ampułka mocno rozluźniła mięśnie (dziwnie trochę, dobre do położenia się, to chyba choli działanie). Opioidowo przyjemnie, dawno nie brałam opio narkotycznie, a tutaj nie do końca na czysto.
Bardzo mocno zwolniło oddech, ale najlepszy kumpel mi o tym wspominał na szczęście.
Ale do majki czy fenta... Chyba gorsze. Musiałabym nadal brać żeby przyrównać.
Nie wiem czy to ma tolerancje krzyżową. Jeśli tak to 100 mg dożylnie by zabiło osobę bez.
nie sądzę, skoro przelicznik na morfinę jest x8, a w obrocie były ampułki 100 mg, podczas gdy najmocniejsze ampułki z morfiną to 20 mg.
23 kwietnia 2023EmeritusIII pisze: Mam takie pytanie, dolcontral 8 miesięcy po terminie będzie nadawał się do iv/im? Czy nie..
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.