Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Gdy byłem aktywnym ketoniarzem to zgaga to był tak duży problem ze baem controlloc na codzień. Aktualnie biorę doraznie, nie pamiętam kiedy miałem zgage. Ale jak mam to pierw próbuje mlekiem załatwić sprawę. Dopiero jak nie pomoże to sięgam po controlloc.
Nie wiem czy to ma jakiś z tym związek ale dodam, że pomimo licznych wypadków nigdy nie miałem czegoś złamanego.
Poza tym mleko dobrze działa przy stimach jak nie chcesz jeść a już czujesz że musisz coś przegryźć bo będziesz słaby siup liter mleka i możesz niejedzenie ciągnąć jeszcze przez ileś godzin.
Państwowe mleko przypadało tylko na podstawówki -i przedszkola. Z tego co pamiętam to było w takich kartonikach ze słomką, 250ml. chyba. i było chyba darmowe. Ciekawe jak sprawa wygląda z tym dzisiaj.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.