Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Gdy byłem aktywnym ketoniarzem to zgaga to był tak duży problem ze baem controlloc na codzień. Aktualnie biorę doraznie, nie pamiętam kiedy miałem zgage. Ale jak mam to pierw próbuje mlekiem załatwić sprawę. Dopiero jak nie pomoże to sięgam po controlloc.
Nie wiem czy to ma jakiś z tym związek ale dodam, że pomimo licznych wypadków nigdy nie miałem czegoś złamanego.
Poza tym mleko dobrze działa przy stimach jak nie chcesz jeść a już czujesz że musisz coś przegryźć bo będziesz słaby siup liter mleka i możesz niejedzenie ciągnąć jeszcze przez ileś godzin.
Państwowe mleko przypadało tylko na podstawówki -i przedszkola. Z tego co pamiętam to było w takich kartonikach ze słomką, 250ml. chyba. i było chyba darmowe. Ciekawe jak sprawa wygląda z tym dzisiaj.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.