Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1100 / 269 / 0
06 kwietnia 2023bartekkodeiniarz pisze:
Witam. Kolega mi powiedział, że ta tabletka z napisem 100, po drugiej stronie ma przedziałkę, to escitalopram, a druga z przedziałka że to pregabalina, jest ktoś w stanie rozpoznać te leki? Zdjęcia w załącznikach.
takiej pregabaliny to ja jeszcze nie widziałem, nie sądzę, że to pregabalina
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / 2 / 0
A co to mogą być za tabletki, ktoś wie ? Bo nie wiem co to jest.
  • 3245 / 617 / 0
Może to kolega z tych co klozapina kojarzy się mu z benzodiazepinami, niektórzy mają tak że lek to lek, bez podziału na właściwości, i wszystko do jednego wora. Jeden gostek chciał mi dać clopixol jak go się spytałem o coś na fazę, i ten sam ma skojarzenia klozapiny z benzo.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 324 / 67 / 0
pregabalina jest w kapsułkach
czas zwolnić
  • 4894 / 853 / 0
Są też tabletki. Ale większość preparatów to kapsułki.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
Wczoraj próbowano mnie otruć / naćpać, nie wiem co mi dano do drinka, objawy to:
Zawroty głowy, halucynacje, poczucie zagubienia, napady strachu, zmiany nastroju, płacz, wymioty, duże źrenice, na drugi dzień (dziś) suchość w ustach i gęsta, biała ślina i wciąż powracająca huśtawka nastroju.

Czy ktoś się orientuje co to mogło być?
  • 69 / 17 / 0
Ile trwał efekt ? Towarzyszyła temu derealizacja? Jaki inny smak drinka ? Ile po wypiciu trwało do pierwszych efektów? Puls normalny? Musisz dać więcej danych.
  • 0 / / 0
Dyskusja tu się rozwinęła: post3687349.html#p3687349
  • 1 / / 0
Witam. Zamówiłem z pewnej strony ponoć OxyContin ale to co dostałem nie przypomina tego, tylko jakieś małe białe tabletki bez oznaczeń, sprzedawca twierdzi że to oryginalne i mogę zbadać w laboratorium. Ale wiem że OxyContin 80 ma kolor zielony prawda?

przeniesiono do odpowiedniego tematu - WRB
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 57 / 6 / 0
@bigfkinglizzy powiem ci że podczas sniffa nos boli tak samo jak przy innych substacjach typu 3-MMC ale jednocześnie działają inaczej.
Sorki, że odpisałem po takim czasie, ale nie przeglądałem hyperreal przez dłuższy czas ze względu na detoks od ketonów
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.