Z piciem wszelakich płynów oprócz % to u mnie nie problem bo wypijam i z 5 litów dziennie jako alkoholik. Z nerkami napewno mam coś nie tak, bo tyle ile piwska przefiltrowły moje nerki to wcale się nie dziwię. Kawy nie pije, nie lubię. Ale ten ból nerek i ta Pieprzona drzemka w ciągu dnia mnie trochę martwi. Z moczem też raczej nie mam problemów. Może trochę mniej oddaje ale spoko. Z efektu antydepresyjnego jestem zadowolony także będę dalej próbował ciągnąć ten lek aż do wizyty u magika. Niech działa. Notabene po Pregabie też mnie nawałały nery a Pregba głównie wydalana jest przez nerki. Co do zasypiania ja mam tą wersję XR nie CR, także jeszcze dłużej uwalniająca się substancja i jak biorę o 19 na pusty benben, bo tak trzeba według ulotki to i tak zasypiam około 23-24 a budzę się 7-8, tyle że w dzień jeszcze drzemkę robię. Co do działania antydepresyjnego jestem zadowolony. Tylko jeszcze raz tę nerki, nerki i jeszcze raz nerki
Faktycznie, przeczytałem przed chwilą dokładnie ulotkę raz jeszcze i nic nie ma o nerkach. Jest natomiast bóle kończyn, pleców, mięśni, stawów. To może od pleców promieniuje tak i odebrałem to jako nerki
W sumie to może masz rację żeby zmienić porę przyjmowania na rano i powiedzieć mu o tym na wizycie poprostu. Przyjąłem o 19 Triticco XR 150 i zamiast spać to mi się chce żyć.
Albo porę dawkowania z wieczora na rano bo Fajnie ten lek na mnie działa.
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.