...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
cześć wszyatkim przychodzę z pytaniem o jakąś radę co zrobić.
mam 17 lat cpalem speeda przed rok, jestem czysty od 5 mies mam ogromne głody pomóżcie w jakiś sposób będę bardzo wdzięczny.
  • 3455 / 555 / 2
@wedeles Pić dużo kawy na głody fety i mety polecam antydepresant wenlafaksyna. Dużo ludzi to bierze na głody i poprawę samopoczucia po odstawce stimów receptę wyhaczysz od psychiatry.

Możesz też spróbować magnezu i potasu lek aspargin lub magnez z netto w pluszu żuć gumy orbit starać się być czymś zajęty cały czas Basen siłka czytanie smartfon.

Energetyzery i piwa bezalkoholowe.

Ja miałem głody też bardzo długo po roku dopiero mi zeszły.

Także powodzenia życzę.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4317 / 699 / 2117
Zajmij się czymś innym. Pasje jakieś masz, realizujesz i spełniasz się w czymś? Jak siedzisz na dupie i jedyne, o czym myślisz, żeby przyjebać, to nic dziwnego.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 8 / / 0
Polecam siłownie+jakieś sporty walki. Nie wiem czy stójka czy parter by Ci pasował. Rozładujesz napięcie-uwierz mi. Twoje ciało zacznie się zmieniać, poczujesz pewność siebie.
I tutaj super ważne-dziewczyna u Twojego boku
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.