21 lutego 2023techniczny pisze: 20mg memantyny
+1h 300mg DXM
+30min po deksie 240mg kody
Klawo ale nie dojebanie chociaz ja ostatnio raczylem sie również oksami troche
@techniczny ja uważam, że albo koda albo DXM nie ma sensu psuć podbijać fazy.
Czemu to cie tak straszy? haha
Wiadomo że czysta koda jest najlepsza ale jak chodzi o uwalenie się wieczorem to ten miks mnie zgrzal i odkleił cudownie pluszowo. Tak samo bez memantyny wchodziło ale słabiej zdecydowanie.
Co masz na myśli bo chyba nie rozumiem?
@badzingla odezwij się czy żyjesz.
@techniczny ale macie dobry timing :D Akurat przeglądałam forum czytając o jakichś dziwnych, dzikich substancjach typu MDPV
Jasne, że żyję. Nigdy też jakoś grubo nie przedawkowałam majki, więc nie wiem skąd wzięliście takie podejrzenie w ogóle - i w najbliższym czasie też jej na pewno nie przedawkuję, bo ostatnio wolę fentanyl
A jeszcze żeby było do tematu to dziś użyłam z kodeiną Tussidex i bardzo ładne są te tabletki. I mają aż po 30mg!
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
Z tym fentem to niestety witam w klubie ale stety-niestety nie mam dostępu i finansów.
Ale offtop poleciał xd
Całusy
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.