Masz numer do tej trans panny lekkich obyczajów może?
28 lutego 2023Jakubek209 pisze: Bywało gróbo najgorsza to chyba sex z randomową dziewczyną
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Nie wieżę tylko w ten seks w karetce, poza tym grand prix za streszczenie.......
Po klonach i MDMA z gałami jak 5 złotych w autokarze na wycieczce szkolnej przelizałem się z chłopakiem co siedział za mną, komuś wrzuciłem emke do energetyka, prawie dałem pixe osobie z autyzmem, więcej grzechów już nie pamiętam ale po powrocie do domu jebnąłem 300ug LSD i miałem badtripa z cieniostworami, głosami w głowie i martwymi płodami na poduszce.
Scalono — CATCHaFALL
AAAA i jeszcze po meth z ziomkiem wspinaliśmy się na okna gdzie było wesele i pukaliśmy do szyb. Zapauzowali muzykę i przestali tańczyć jak zobaczyli dwóch wystrzeleńców w oknie xD. Później ziomek budował robota ze śmieci i prawie wpadł do kontenera z mieszanymi. W ciągu tamtej nocy wyszedłem mając 20 zł i wróciłem mając 20 zł lecz w międzyczasie mieliśmy prawie 1k z hazardu ale wszystko przejebaliśmy. Jeszcze mikrofale skądś ukradliśmy całą mokrą od deszczu podłączaliśmy do jakiegoś agregatora z prądem co należał do galerii handlowej. Myślałem że nas w kosmos wysadzi.
Mega żałuje tej nocy, tym bardziej że pytam się ziomka
"mef?"
- "taaa, met"
no i zajebałem, dopiero po 7 godzinie się dowiedzialem że różnica jednej literki byla
Druga rzecz, jaka przychodzi mi do głowy to ostra psychoza po alfie, która skończyła się nagłą ucieczką z domu, w skarpetach, w środku zimy (poprzedzone było to masą omamów wzrokowych i słuchowych trwających cały dzień, nie wytrzymałem napięcia), przeskoczeniem przez wysoki płot i sprintem ok. 2 km przez pola.
1 xanax
2 clonazepam
3 jakieś benzo rc
4 THC
5 GBL
Myślę że to GBL był dosłownie kropla przepełniająca kielich. No jeszcze do wszystkiego dodam ketamine ale nie sadze by wpływała jakoś bardzo na mój proces podejmowania decyzji. Nie potrzebnie o tym wspominam to zwyczajne szukanie winnych.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.