Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 4386 / 704 / 2117
psylocybinka + marihuana, alkoholu bym nie brał, bo codziennie kacowanie, wymioty i ogólnie szybkie problemy z cerą i wlewanie w siebie dużych ilości alko codziennie chyba by mnie psychicznie szybciej zabiło, niż fizycznie.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 1 / / 0
Ciężki wybór. Pierwsza myśl to marihuana, bo najmniej inwazyjna najwyżej żyłoby się w bad tripie ale fizycznie lepsza niż każdy inny narkotyk
  • 3615 / 597 / 1
PST ale z uwagi na skręty albo zażywanie "by czuć się normalnie" to chyba combo pregabalina, połówka alpry i słabą gandzie ;)
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1537 / 197 / 0
benzodiazepiny jeżeli bym miał nieograniczony zapas
  • 52 / 12 / 0
nikotyna według mnie jedyny sensowny wybór jeżeli chcemy normalnie funkcjonować w społeczeństwie
  • 242 / 32 / 0
do usuniecia
Ostatnio zmieniony 03 lipca 2023 przez Tseno, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 242 / 32 / 0
Jesli nie bylboby ryzyka manganizmu to kot. A z combo to benzo i opio, doprawiane marihuanką bożą :)
  • 968 / 96 / 0
  • 690 / 310 / 0
Jakbym miał brać do końca życia bez przerwy.. nie wiem ile życia mi pozostało.. jeżeli miałbym szybko i efektownie zakończyć żywot to pewnie amfa, jeżeli by mi się tak nie spieszyło bardzo to tramal albo koda, a jeżeli miałbym pożyć jeszcze dłużej to codziennie mocna kawa z rana a wieczorem trawa i benzo. alkoholu pić nie chcę.. to największa porażka jaka mnie w życiu spotkała i narobiła mi mnóstwo szkód, to mój największy życiowy problem.
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 425 / 50 / 0
Omnadren 250 :'D
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.