Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Co do najwyższych, całkowitych dobowych dawek alpry, to 10 mg w przypadku uciążliwych ataków paniki, a klona 20 mg przy napadach padaczki.
Dla mnie jako lękowca lorazepam był strzałem w 10, najbardziej funkcjonalny, ale jednocześnie niezbyt rekreacyjny i bardzo szybko uzależniał. klonazepam też radził sobie z moimi lękami do pewnego stopnia, ale z kolei mocno upie*dalał, wjeżdżało intensywne rozluźnienie i uspokojenie, trochę jakbym wziął jakieś opio. Tylko ta prawie permanentna tolerancja to szmata.
I thought I was someone else, someone good
Myślę że w moim przypadku to żeby tolerke wyzerować to potrzeba by minimum rok czasu. Zero, benzo alko i gaba ogólnie.
To było coś z Holandii, kolega kupił jako "benzo - pakiet kombi", czyli kilka różnych tabletek. Mała zielona okrągła tabletka. Wziąłem to około 7 rano, przebudziłem się około 15, poszedłem do toalety i znów kima do 18. Po przebudzeniu znów kima do 20. Wciąż się zataczam chodząc, że boję się zejść ze schodów. Mam nawet problem z napisaniem tego posta. Dodam, że przedwczoraj wieczorem wziąłem pregabaline 150. Wcześniej brałem już niebieską tabletkę z tego samego pakietu, działała silniej niż np. zolpi, ale nie aż tak. Wie ktoś co to może być za substancja w tej zielonej?
Przeniesiono — CATCHaFALL
Tak to czuje kurewska demotywacje .
Dodam , że jem tez sertraline i oba czynniki chyba mogą wpływać na anhedonie ?
Zaraz będę musiał odstawić benzo i niewiem czy liczyć na cudowne odhamowanie ?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.