Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
27 stycznia 2023CieplaPoduszka pisze: @Pipidor z takim nastawieniem to pewnie sie nie zmieni ... S&S to polowa sukcesu
Ale to tylko moja subiektywna opinia
Następnego dexowego tripa planuje z czosnkiem i oglądnięciem złota wampirów gdy zacznie wchodzić, może wtedy uda się mieć jakieś visuale.
Więc na razie ja też nie miałem, ale nie mam z DXM dużego doświadczenia więc może jeszcze się to zmieni.
Poczytaj sobie tripraport na neurgroove św. Tomasz i Jasna Góra. To jest modelowa i calkiem fajnie opisana sigma.
https://neurogroove.info/trip/plateau-s ... ra-nagniot
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
1. Jak te tabletki spożywać? Wystarczy skruszyć, żeby wchłaniało się szybciej?
2. Ma ktoś może informacje czy w skladzie są jakieś gówna, że nawet jesli nie robić ekstrakcji, to chociaż otoczkę zmyć?
3. Czym sie różni głównie od Acodinu? Dłużej wchodzi, więcej nudności?
4. Prosili mnie o dowód przy zakupie. Czy w takiej sytuacji mogę iść bez problemu do drugiej apteki po drugą paczkę i bez przypału robić tak raz na miesiąc?
5. Łączył ktoś to z holenderskim haszem? Chcę DXM głównie pod wzmacnianie haszu raz na miesiąc. Jakieś uwagi?
6. Czy te tabletki wchodzą w jakies interakcje z kratomem, truflami czy szałwią w większym stopniu niz nasz Acodin?
7. Czy ktoś w okolicach Harderwijk chciałby sie spotkać i rozpierdolić czyms? XD
29 stycznia 2023TymekDymek pisze: Zdecydowałem się w końcu na zakup tego niderlandzkiego Daro Retard. Pech chciał, że akurat karta mi w aptece nie działała nie wiem czemu... Może to i dobrze, może źle, zamiast tego kupiłem gram drogiego haszyszu który zniknął w godzinę. Zatem może to okazja żeby sie przygotować...
1. Jak te tabletki spożywać? Wystarczy skruszyć, żeby wchłaniało się szybciej?
2. Ma ktoś może informacje czy w skladzie są jakieś gówna, że nawet jesli nie robić ekstrakcji, to chociaż otoczkę zmyć?
3. Czym sie różni głównie od Acodinu? Dłużej wchodzi, więcej nudności?
4. Prosili mnie o dowód przy zakupie. Czy w takiej sytuacji mogę iść bez problemu do drugiej apteki po drugą paczkę i bez przypału robić tak raz na miesiąc?
5. Łączył ktoś to z holenderskim haszem? Chcę DXM głównie pod wzmacnianie haszu raz na miesiąc. Jakieś uwagi?
6. Czy te tabletki wchodzą w jakies interakcje z kratomem, truflami czy szałwią w większym stopniu niz nasz Acodin?
7. Czy ktoś w okolicach Harderwijk chciałby sie spotkać i rozpierdolić czyms? XD
18 stycznia 2023mmigotka pisze: W sumie tez zapomniałam o tym ze jednak po takim czasie to mój organizm się kompletnie odzwyczaił od deksa, pamietam ze te pare lat temu jak wrzucałam 450 mg średnio co 2/3 tygodnie to miałam naprawdę dobre banie wtedy. Chociaż zaczynam się bać ze może już jestem za stara :(
Dobra. @TymekDymek sprawa jest o tyle dobra, że to bromowodorek, więc jest po prostu w jakiejś otoczce, żeby się wolniej wchłaniał. (Jakby był polistyrex to by była jazda, ciekawe czy jeszcze sprzedają tą formę, w Niemczech była napewno) Ja tak popatrzyłem na te strony to syropki są w Holandii, ale pewnie mniej opłacalne. Zapewne metoda na Sharkyego Sabu Sebe będzie najpewniejsza. Co do łączenia to wszystko jak z Acodinem. Polecam Salvie z dexem, szczególnie jak sama nie chce wejść (łatwiej się nawet porządnie zaciągnąć).
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
@jogurt też się z ziomkami śmiejemy z tej nazwy bo znamy jednego upośledzonego Dariusza XD
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.