Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 27 / 2 / 0
27 stycznia 2023CieplaPoduszka pisze:
@Pipidor z takim nastawieniem to pewnie sie nie zmieni ... S&S to polowa sukcesu
Stwierdzam tak po prostu po poczytaniu doświadczeń innych w tej kwestii w dziale DXM. Nie da się ukryć, że s&s jest mega ważne, szczególnie stan psychiczny w danym momencie, ale w moim przypadku nastawienie przed tripem, na jakiejkolwiek używce, nie miała większego wpływu na przebieg podróży :s
Ale to tylko moja subiektywna opinia
  • 495 / 148 / 0
Jeśli chodzi o dexowe tripy to ani na 300mg ani na 780mg nie miałem CEVów ani OEVów, co najwyżej po zamknięciu oczu po chwili zamiast ciemno to było jasno, za to miałem CEVy i OEVy zarówno po grzybach jak i po ziole.

Następnego dexowego tripa planuje z czosnkiem i oglądnięciem złota wampirów gdy zacznie wchodzić, może wtedy uda się mieć jakieś visuale.

Więc na razie ja też nie miałem, ale nie mam z DXM dużego doświadczenia więc może jeszcze się to zmieni.
  • 58 / 4 / 0
Czy te sigma plateau to jest coś takiego że nam faza nie schodzi przez cztery dni?
  • 3250 / 358 / 2
Nie. Poczytaj. Sigma to jakby psychoza, bardzo dziwna jazda, nieporównywalna. Jest temat na hypie o receptorze sigma.

Poczytaj sobie tripraport na neurgroove św. Tomasz i Jasna Góra. To jest modelowa i calkiem fajnie opisana sigma.
https://neurogroove.info/trip/plateau-s ... ra-nagniot
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 1744 / 577 / 0
Zdecydowałem się w końcu na zakup tego niderlandzkiego Daro Retard. Pech chciał, że akurat karta mi w aptece nie działała nie wiem czemu... Może to i dobrze, może źle, zamiast tego kupiłem gram drogiego haszyszu który zniknął w godzinę. Zatem może to okazja żeby sie przygotować...

1. Jak te tabletki spożywać? Wystarczy skruszyć, żeby wchłaniało się szybciej?
2. Ma ktoś może informacje czy w skladzie są jakieś gówna, że nawet jesli nie robić ekstrakcji, to chociaż otoczkę zmyć?
3. Czym sie różni głównie od Acodinu? Dłużej wchodzi, więcej nudności?
4. Prosili mnie o dowód przy zakupie. Czy w takiej sytuacji mogę iść bez problemu do drugiej apteki po drugą paczkę i bez przypału robić tak raz na miesiąc?
5. Łączył ktoś to z holenderskim haszem? Chcę DXM głównie pod wzmacnianie haszu raz na miesiąc. Jakieś uwagi?
6. Czy te tabletki wchodzą w jakies interakcje z kratomem, truflami czy szałwią w większym stopniu niz nasz Acodin?
7. Czy ktoś w okolicach Harderwijk chciałby sie spotkać i rozpierdolić czyms? XD
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 58 / 4 / 0
@TymekDymek skład to możesz samemu sprawdzić translatorem. Co do reszty to nie wiem, na prawdę ja dopóki wszystkiego bym nie sprawdził tak jak z tymi otoczeni to bym nie jadł tych tabletek.
  • 2532 / 600 / 0
29 stycznia 2023TymekDymek pisze:
Zdecydowałem się w końcu na zakup tego niderlandzkiego Daro Retard. Pech chciał, że akurat karta mi w aptece nie działała nie wiem czemu... Może to i dobrze, może źle, zamiast tego kupiłem gram drogiego haszyszu który zniknął w godzinę. Zatem może to okazja żeby sie przygotować...

1. Jak te tabletki spożywać? Wystarczy skruszyć, żeby wchłaniało się szybciej?
2. Ma ktoś może informacje czy w skladzie są jakieś gówna, że nawet jesli nie robić ekstrakcji, to chociaż otoczkę zmyć?
3. Czym sie różni głównie od Acodinu? Dłużej wchodzi, więcej nudności?
4. Prosili mnie o dowód przy zakupie. Czy w takiej sytuacji mogę iść bez problemu do drugiej apteki po drugą paczkę i bez przypału robić tak raz na miesiąc?
5. Łączył ktoś to z holenderskim haszem? Chcę DXM głównie pod wzmacnianie haszu raz na miesiąc. Jakieś uwagi?
6. Czy te tabletki wchodzą w jakies interakcje z kratomem, truflami czy szałwią w większym stopniu niz nasz Acodin?
7. Czy ktoś w okolicach Harderwijk chciałby sie spotkać i rozpierdolić czyms? XD
Sharki na filmiku wysypywał z tych kapsułek kulki i rozgniatał je na proch.On potem wpierdalał ten proch,ale to w sumie może by dalo radę z powrotem do tych kapsułek popakować.Albo ew jakieś bombki.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / 17 / 0
18 stycznia 2023mmigotka pisze:
W sumie tez zapomniałam o tym ze jednak po takim czasie to mój organizm się kompletnie odzwyczaił od deksa, pamietam ze te pare lat temu jak wrzucałam 450 mg średnio co 2/3 tygodnie to miałam naprawdę dobre banie wtedy. Chociaż zaczynam się bać ze może już jestem za stara :(
Bzdura! Ja odkryłem deksa w wieku chrystusowym, a jak nie walę go już po 2-3 razy w tygodniu, tylko raz na miesiąc to zaczął klepać lepiej. Już nie jestem taki hop do przodu przy gadce przez telefon po 600 mg jak kiedyś, a i przy 450 mg żona uchem wyczuje co jest grane i to nawet jak się przy okazji mocno nie ukopcę ;)
"Zawsze myślałem, że moje życie jest tragedią, ale teraz wiem, że to komedia"
  • 3250 / 358 / 2
Daro Retard :pacman: Czego te poprzepalane pedały nie wymyślą %-D Jak to w ogóle brzmi? Daro Retard :korposzczur: Piwo Ci z mózgu siano robi!!! Yyyyy yyyy yyyy....
Przechwytywanie.PNG
O! Daro Retard. Daro zjad dex i jest retard.

Dobra. @TymekDymek sprawa jest o tyle dobra, że to bromowodorek, więc jest po prostu w jakiejś otoczce, żeby się wolniej wchłaniał. (Jakby był polistyrex to by była jazda, ciekawe czy jeszcze sprzedają tą formę, w Niemczech była napewno) Ja tak popatrzyłem na te strony to syropki są w Holandii, ale pewnie mniej opłacalne. Zapewne metoda na Sharkyego Sabu Sebe będzie najpewniejsza. Co do łączenia to wszystko jak z Acodinem. Polecam Salvie z dexem, szczególnie jak sama nie chce wejść (łatwiej się nawet porządnie zaciągnąć).
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 1744 / 577 / 0
Dobra to w środę obiadę już całe miasto i kupię na pewno gdzieś. Nigdy w życiu nie paliłem 10 gram tygodniowo XD deksiwo ułatwi przerwę, bo coś nie idzie. Może i stestuję z kratomem, jak NG naprawią. Trzymajcie kciuki, na początku grudnia tuż przed wyjazdem do NL przeżyłem trip życia na 910 mg DXM z mieszankami i raport ciągle czeka na dodanie... Od wtedy nie deksiłem, zaraz będą dwa miesiące. Ale chyba bedzie dobrze, 300 to zawsze była dawka "w sam raz" i tylko za pierwszym podejściem mnie przerosła.
@jogurt też się z ziomkami śmiejemy z tej nazwy bo znamy jednego upośledzonego Dariusza XD
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.