Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 1926 / 312 / 0
21 stycznia 2023guwno5729 pisze:
20 stycznia 2023aurora20 pisze:
@guwno5729 99% to twoje schizy. Odpuść sobie stres to klasyczny objaw schoiz pomarihuanowych też tak kiedyś miałem na poczatkach przygody z tym narkotykiem
a ile ta schiza może trwać bo caly czas te bicie serca czuje
Nwm każdy inaczej reaguje na wszystko. Ja np miałem uczucie kolki przy sercu aż 2-3 miesiące, byłem przekonany że to serce %-D A czułem po prostu lekkie kłucie w klatce piersiowej, oczywiście nic mi nie było.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 277 / 41 / 0
@Askat Spokojnie, najpewniej jest jeszcze dla ciebie nadzieja - musisz tylko w trakcie zażywania THC przyjąć też CBD najlepiej w takiej samej lub większej ilości. Jak to wykonać praktycznie? Albo kup mocny olejek CBD i zażyj przed paleniem albo kup susz CBD i pomieszaj z THC oczywiście w odpowiedniej proporcji.
You're an addict. So be addicted. Just be addicted to something else. Choose the ones you love. Choose your future. CHOOSE LIFE !!!
  • 1455 / 592 / 0
@Askat musisz nad tym mentalnie "zapanowac" czyli po prostu dac myslom plynac i nie przywiazywac sie do nich . Medytacja pomaga jak sobie z tym radzic .
Techniki : pogodzenie z losem (moze i zjebalem ale coz to zyje sie dalej , slonce dalej wschodzi swiat bynajmniej sie nie skonczyl przez to)
odwrocenie uwagi (glupie przyspiewki typu marihuana zdrowa jest od rana , ziolko ziolko pale w kolko powtarzac do skutku)
dysocjacja (mentalnie spojrz na siebie z perspektywy 3os , zobacz jaki siedzisz poschizowany mierzac tetno i sie z tego smiej bo zazwyczaj widok jest rzeczywiscie komiczny)
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 56 / 1 / 0
Drodzy zielarze. Jaka odmiana zioła da mi NAPRAWDE da mi wieczór wolny od jakiegokolwiek myslenia, planowania i Beztroskie mijanie czasu, żebym nie musiał logicznie myślec i mógł się zatracić w Tu i Teraz. Czaicie? Mam nadzieje ze tak; zapewne ktos przezyl cos takiego po prostu przypadkiem..
  • 2534 / 596 / 0
Napewno jakaś indica.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3571 / 581 / 1
@Atropolamine PW Ci nadalem
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 2534 / 596 / 0
@Retrowirus Nie dostałem nic.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3571 / 581 / 1
@Atropolamine Zaakceptuj mnie do friendsow.
Już nie aktualne tak czy inaczej.
Sorry za offtop
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1926 / 312 / 0
23 stycznia 2023Hahamefek pisze:
Drodzy zielarze. Jaka odmiana zioła da mi NAPRAWDE da mi wieczór wolny od jakiegokolwiek myslenia, planowania i Beztroskie mijanie czasu, żebym nie musiał logicznie myślec i mógł się zatracić w Tu i Teraz. Czaicie? Mam nadzieje ze tak; zapewne ktos przezyl cos takiego po prostu przypadkiem..
Indica a jak nie zadziała należycie to dodaj CBD polecam w oleju full spectrum. Działa super
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 10 / 1 / 0
Ja miałem tak że z początku elegancko działała na mnie mj. Później zaczęły się fochy wkrętki itp, i powiem tak jak nie masz własnego krzaka to kij wie co to za odmiany i co w nich jest. Ja narazie detox od wszystkiego a od zioła juz 5 dzień dzisiaj będzie i nie zamierzam wracac, po 5 letnim paleniu non stop co wieczor, w weekendy to kiedy tylko sie dało, nic mi to nie dawało oprócz zmułki i gastro, wykorzystałem cały potencjał mj a zdarzały się naprawdę mocne tematy, przekalkulowałem ile wydaje na to miesięcznie i to pierd*le. Wiecznie zamyślony zmulony człowiek nie chce już takiego życia. Pozdrawiam
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.