Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 1928 / 314 / 0
21 stycznia 2023guwno5729 pisze:
20 stycznia 2023aurora20 pisze:
@guwno5729 99% to twoje schizy. Odpuść sobie stres to klasyczny objaw schoiz pomarihuanowych też tak kiedyś miałem na poczatkach przygody z tym narkotykiem
a ile ta schiza może trwać bo caly czas te bicie serca czuje
Nwm każdy inaczej reaguje na wszystko. Ja np miałem uczucie kolki przy sercu aż 2-3 miesiące, byłem przekonany że to serce %-D A czułem po prostu lekkie kłucie w klatce piersiowej, oczywiście nic mi nie było.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 277 / 41 / 0
@Askat Spokojnie, najpewniej jest jeszcze dla ciebie nadzieja - musisz tylko w trakcie zażywania THC przyjąć też CBD najlepiej w takiej samej lub większej ilości. Jak to wykonać praktycznie? Albo kup mocny olejek CBD i zażyj przed paleniem albo kup susz CBD i pomieszaj z THC oczywiście w odpowiedniej proporcji.
You're an addict. So be addicted. Just be addicted to something else. Choose the ones you love. Choose your future. CHOOSE LIFE !!!
  • 1455 / 592 / 0
@Askat musisz nad tym mentalnie "zapanowac" czyli po prostu dac myslom plynac i nie przywiazywac sie do nich . Medytacja pomaga jak sobie z tym radzic .
Techniki : pogodzenie z losem (moze i zjebalem ale coz to zyje sie dalej , slonce dalej wschodzi swiat bynajmniej sie nie skonczyl przez to)
odwrocenie uwagi (glupie przyspiewki typu marihuana zdrowa jest od rana , ziolko ziolko pale w kolko powtarzac do skutku)
dysocjacja (mentalnie spojrz na siebie z perspektywy 3os , zobacz jaki siedzisz poschizowany mierzac tetno i sie z tego smiej bo zazwyczaj widok jest rzeczywiscie komiczny)
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 56 / 1 / 0
Drodzy zielarze. Jaka odmiana zioła da mi NAPRAWDE da mi wieczór wolny od jakiegokolwiek myslenia, planowania i Beztroskie mijanie czasu, żebym nie musiał logicznie myślec i mógł się zatracić w Tu i Teraz. Czaicie? Mam nadzieje ze tak; zapewne ktos przezyl cos takiego po prostu przypadkiem..
  • 2534 / 597 / 0
Napewno jakaś indica.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3571 / 581 / 1
@Atropolamine PW Ci nadalem
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 2534 / 597 / 0
@Retrowirus Nie dostałem nic.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3571 / 581 / 1
@Atropolamine Zaakceptuj mnie do friendsow.
Już nie aktualne tak czy inaczej.
Sorry za offtop
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1928 / 314 / 0
23 stycznia 2023Hahamefek pisze:
Drodzy zielarze. Jaka odmiana zioła da mi NAPRAWDE da mi wieczór wolny od jakiegokolwiek myslenia, planowania i Beztroskie mijanie czasu, żebym nie musiał logicznie myślec i mógł się zatracić w Tu i Teraz. Czaicie? Mam nadzieje ze tak; zapewne ktos przezyl cos takiego po prostu przypadkiem..
Indica a jak nie zadziała należycie to dodaj CBD polecam w oleju full spectrum. Działa super
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 10 / 1 / 0
Ja miałem tak że z początku elegancko działała na mnie mj. Później zaczęły się fochy wkrętki itp, i powiem tak jak nie masz własnego krzaka to kij wie co to za odmiany i co w nich jest. Ja narazie detox od wszystkiego a od zioła juz 5 dzień dzisiaj będzie i nie zamierzam wracac, po 5 letnim paleniu non stop co wieczor, w weekendy to kiedy tylko sie dało, nic mi to nie dawało oprócz zmułki i gastro, wykorzystałem cały potencjał mj a zdarzały się naprawdę mocne tematy, przekalkulowałem ile wydaje na to miesięcznie i to pierd*le. Wiecznie zamyślony zmulony człowiek nie chce już takiego życia. Pozdrawiam
Zablokowany
Newsy
Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.