20 stycznia 2023slayer9 pisze: Mam medyczną marihuanę, 20% THC, <1% CBD. Strasznie mocno mnie klepie już po 3-4 buchach i od razu wjeżdża bad trip, drgawki, nawet gorączki dostałem. W dużej mierze pewnie to wynika z tego, że miałem miesięczną przerwę od palenia. Zakładam, że tego typu działanie wynika prawdopodobnie, że to zioło składa się z głównie z THC i tylko śladowych ilości CBD, które ma działanie relaksujące. Chcę kupić olejek CBD powiedzmy 10% i przed paleniem dać pod język. Myślicie, że w to jakiś sposób przyczyni się do tego, żeby wyeliminować bad tripy na rzecz jakichś przyjemniejszych doznań?
21 stycznia 2023DelicSajko pisze: Mi po zajaraniu trawki na kwachu i 2cb wjechały ataki paniki na kilka miesięcy.
Może spróbować pobiegać jak to czujesz, ciało sobie wkręci, że to od biegania i będzie się, chociaż nie zawsze działa.
Ale może faktycznie ktoś sobie by coś wkręcił. Z drugiej strony - ile można? W końcu się nauczysz, że nic ci nie jest.
Podziel się posiłkiem, chamie
IMO to twoja wkrętka: po zajaraniu zacząłeś zwracać na to większą uwagę. A też percepcja jest wtedy zaburzona i wiele rzeczy się po prostu wydaje.
Nie czujesz serca, bo po mule spada ciśnienie.
The body or a conscious mind'
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
6 lat palenia zioła. 2 lata wiaderkowanie z 4 razy tygodniowo.
Miałem półtora roku przerwy i po tym czasie nie ważne jaka ilość. Czy z dupki lufki, mały maszek wywołuje panikę, myślami wracam do przeszłości do krzywych akcji, co mogłem zrobić lepiej, co zje++em. Moralniaki itd. no i serducho nawala nawet po małym buchu. Palona czysta mj na naturalnych nawozach jak i sklepowa. Nie ważne jaki temat, gdzie i zkim ciągle to samo. Krzywe fazy.
Przestałem jarać bo to nie miało sensu ale ciekawi mnie powód tego...
21 stycznia 2023guwno5729 pisze:a ile ta schiza może trwać bo caly czas te bicie serca czuje20 stycznia 2023aurora20 pisze: @guwno5729 99% to twoje schizy. Odpuść sobie stres to klasyczny objaw schoiz pomarihuanowych też tak kiedyś miałem na poczatkach przygody z tym narkotykiem
one by one we will take you
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.