Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
Natomiast posiadanie takiej ilości kokainy w domu to nie jest dobry pomysł. Chyba, że pogodziłeś się z tym, że lecisz, a reszta — to już chuj. W takiej sytuacji bierz ćwierć kilo, bo to już hurt.
02 sierpnia 2022Sirgo24 pisze: Trójmiasto wróciło do gry. Różne tematy Gdynia, Gdańsk okolice i za każdym razem naprawdę bez zarzutu. Ostatnio Toruń randomowy temat i też spoko. Widać po covidzie wszystko wraca do normy. Ja mam natomiast inne pytanie. Czy ktoś orientuje się jak wygląda cena za gram przy 20g i 50g i więcej? Wiem, że zależy od czystości, danej osoby, dostępu, blabla. Ale chciałbym oszacować ile na sztuce może przyciąć taki detalista czy to będzie 100zł czy dużo mniej czy dużo więcej?
Ogólnie ciężko dostać dobry prawilny. 90% to mieszanka.
Na drugi dzień bursztynowe kulki z nosa można turlac albo domieszka środka dentystycznego
a jak tam cena w Krakowie?
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.