Najmniej: sniffowane ketony, oral bywa fajny, ale sniffy to dla mnie z reguły chujnia i ogólnie nie czaję szału na nie i wciągania każdego prochu w kinol, ogarne sobię z DMa mefa raz na rok z gieta, zrobie to w 3-4 dni i mam spokój z chcicą na kolejne chuj wie ile czasu, ketamina mi nie siedzi i łeb mnie nakurwia zawsze po niej, plus oczywiście kurewski alkohol od którego jestem najdłużej w sumie uzależniony w karierze intoksykacji, ale idzie już z tydzień jak nie pije i wiadomo jebnąłbym se bronxa, ale nawet nie chce mi się wybijać po niego i trzymamy sie ramy aż sie nie posramy ze współlokatorką z piciem, ewaluacja postępów nastąpi 1 lutego i wtedy zdecyduje czy mi się chce znowu chlać, ale to już chyba kolejny z momentów jak mi się po prostu kurwa nie chce
Ostatnimi czasy to głównie mnie prochy i nietrzeźwość męczy to wpisałbym w najmniej wszystko czego już mi się nie chce brać a w szufladzie mam MDMA, morfine, kete, pregabe, klony, diazepam, 2CB, jakąś chujową metę, inne pierdoły co pewnie zapomniałem, ale one to se mogą czasami leżeć i leżeć z rok aż albo sie na coś skusze albo wypierdole tudzież przetrzymam na wszelki wypadek trochę dłużej
Najmniej: Xan i koln
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.