W Austrii nawet spoko zarobek, tylko kawałek stąd. Krótkie zatrudnienie raczej nie powinno tam być większym problemem, zwłaszcza w jakichś okolicznych miejscowościach, teraz dorywczo, na sezon zimowy.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
27 grudnia 2022Wincent pisze: Tak tylko ja po niemiecku umiem tylko Hitler Kaput i Hande Hoch.
Fuzja postów -- 909
24 grudnia 2022CieplaPoduszka pisze: @stuk nie idz do zadnych polskich agencji , ogarnij sobie sam na miejscu i o tym ze byles karany nie beda wiedzieli nawet
26 grudnia 2022Wincent pisze: Da radę gdzieś jechać na 2 tygodnie popracować w EU i wrócić? Od października nie mam pracy i nie chcę się tu zatrudniać byle gdzie ale dłużej nie mogę jechać bo mam w domu zwierzęta i nikt nie pójdzie na karmienie ich parę razy dziennie przez dłuższy czas.
@Up
Na sam początek to tylko polska agencja. z Miejsca dostajesz zakwaterowanie, wyrobią ci numer podatkowy i zameldują. Potem możesz szukać coś pod wynajem. Z miejsca nikt ci nie wynajmie jak nie będziesz miał umowy o pracę.
[/quote]
Wynajmie, na przykład agencja i ma to gdzieś dogadanie z właścicelm tylko cena trudności i mozesz zginąc i nic nie załatwić serio.
Wycięto cytat z góry. Nie cytujemy posta pod postem || 909
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.