Jak zaczynałem płukać mak to tolerka tego rzędu wydawała mi się całkiem abstrakcyjna. Jak się płucze kolejne serie to się człowiek może oszukiwać, że to tylko ziarno coraz słabsze produkują, ale jest jak jest.
I thought I was someone else, someone good
Ja ze 2 lata temu pamiętam płukałem to były takie fazy ze klękajcie narody ale koszt z 50-60 zł za faze.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Takie na poziomie baka z tamtego roku chociaż? Z tą cena obecnie ich pojebało, już jest ponad 200% tego co było rok temu, dobrze że I tak nie warto kupować.
Ale jakby paczka maku odpowiadała mocą paczce kodeiny(bo cenowo już odpowiada) to kupowałbym, koda działa na chwilę i nie ma takiego miłego profilu.
Ehh, brakuje mi tego, może jakieś zagraniczne są albo coś. Dinozaury jak ostatnio sprawdzałem niedługo jak wjechały Czechy do baka to na granicy placebo, pewnie nic się nie zmieniło skoro nikt o nich nie mówi.
Ehh, złe czasy
Jeżeli chodzi o zagranicę to jest to jakiś pomysł. Niestety nie wiem gdzie teraz jest na tyle liberalne prawo, żeby powszechnie były dostępne klepacze. Pamiętam, że kiedyś w UK mieli mocarne maki ale już zaostrzyli tam ograniczenia zawartości morfiny w spożywczym maku. Może w stanach albo jakichś azjatyckich krajach? Tylko przy tej drugiej opcji ciężko znaleźć jakieś informacje ze względu na barierę językową. No i trzeba by było zamawiać hurtowe ilości, żeby to się w ogóle opłacało przy wysokich kosztach wysyłki.
Pozdrawiam wszystkich.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów