Dział poświęcony dyskusji nt. doboru zestawu nootropów.
ODPOWIEDZ
  • 39 / 20 / 0
@KarmiKlasik
Noopept to bardzo dobry wybór. To też racetam tylko nietypowy (inna jego nazwa to omburacetam). Cholinę dobrze jest dodać do każdego racetamu ale dobrze też nie przesadzać. Myślę, że z powodzeniem wystarczą dwa jajka dziennie. A jeśli wolisz kapsułki, to CDP-cholina albo Alpha-GPC.

Do regeneracji receptorów najczęściej stosowany jest fasoracetam. Trzeba go brać co najmniej 2-3 tygodnie w dawkach nie mniejszych niż 20-40 mg z tego co pamiętam. Do tego można dodać Pikamilon. Obie substancje ładnie się uzupełniają. Generalnie wszystkie racetamy można mieszać ze sobą (Pikamilon to nie racetam).

Poza tym, to oczywista oczywistość, dużo sportu/wysiłku fizycznego i zdrowe odżywianie, wysypianie się i unikanie toksycznego towarzystwa.
  • 1174 / 222 / 23
Co do racetamów to warto przesadzać z jajkami. Ja wpieprzam od 15 do 20 jaj dziennie i zajebiście podbija nootropy AUUU
Jednak też na keto jestem
  • 2943 / 1593 / 35
Adamax sele pea fenzolone miazga jak za pierwszych dni z feta lub mdma/6-apb przynajmniej dla mnie ,odmeldowuje sie magio trwaj!!!
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 1174 / 222 / 23
AnnyS już z nami nie ma, miała piękny pogrzeb. W sumie nie wiem czy ten miks można nazwać nootropowym XD
  • 149 / 20 / 0
@Morfeo w jakiej postaci szamiesz 20 jajek dziennie?
  • 1174 / 222 / 23
@sur10za
Może rozpiszę. Oprócz elektrolitów, witamin i selegiliny + kurkuminy + racetamy + łzy grubych ludzi żrących niskotłuszczowe serki wiejskie, mam 3 posiłki dziennie bazowe i czasami coś tam nowego sobie zjem. Z zasady to 5-8 jajek w formie lekko ściętej jajecznicy w maśle, ketochleb (prawie 0 węgli) posmarowany grubo masłem i czasami z grubą ilością sera oraz jakaś surówka typu w chuj kapusty kiszonej oraz różne inne. Jem tak, bo się zajebiście czuję, a na śniadanie o 12-13 jem też tabliczkę czekolady. Już nie mówiąc jaką sylwetkę mam, jak zajebiście mi idzie sport i jak to mocno wpływa na myślenie. Jaja są zajebiste
  • 1000 / 269 / 0
@KarmiKlasik

Na rozwalone GABA to czas i cierpliwość, ewentualnie jebnij fasoracetam, bo to bardzo fajny nootrop, chociaż nieco drogo wychodzi.

Ja to zawsze jak zjem jakiś xanax to potem 3 tygodnie dochodzę do siebie i żadne nootropy tu sytuacji diamentralnie nie zmieniaja.
Uwaga! Użytkownik GermanskiOprawca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1174 / 222 / 23
@GermanskiOprawca
Z tego co wiem to fasoracetam działa na GABA-B, a benzo to raczej GABA-A. Na GABA ogólnie to brałem L-Glutamine lub Taurynę z B6 i dbałem o jelita
  • 765 / 50 / 1
@Morfeo
Sporo przeginałem też z pegabaliną, a właściwie jeszcze przeginam %-D
Do nowego roku skończą mi się zapasy, a od nowego czas trochę potrzeźwieć.
Zdecydowałem się na fasoracetam i noopept w dawkach 20mg, dorzucę do diety sporo jajek, ale kupię też CDP-Cholinę w proszku, jeżeli jajka nie wystarczą.
Wóz ma swoją specyfikę. Żeby ruszyć wrzucasz trójkę, luz to opcja parkowania, wsteczny to dwójka, a gaz to wsteczny.
  • 1174 / 222 / 23
@KarmiKlasik
Ooo współczuję z pregabą. Upośledza mózg, ale mało kto to zauważa, bo mało kto to wali, uczy się i chce się uczyć na tym. W ogóle polecam też prl 8-53, moim zdaniem bardzie niedoceniony nootrop i moje ulubiene. Co do jaj to im więcej tym lepiej, czuję się zajebiście kurwa po 15-20, a jak nie walisz konia do tego i dbasz o testosteron takim ZMA, selenem i ashwą to kurwa potem rozpierdala od środka
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.