Szczerze gdybym miał dostęp pod ręką to bym nawet w cenie normalnego wodorosta brał bo mnie tak nie ryje w niektórych sytuacjach ani nie obciąża fizycznie tak ostro. Szkoda tylko że 2 dni starczyły na wyjaranie także mało opłacalne i śniło mi się że kombinuje już montowanie własnych cartridge na bazie wax'u HHC.
HHC oceniam 10/10, gdzie THC dla mnie to 7/10 chociaż jest dla mnie jak oczywisty papieros po kawie dla niektórych codziennie praktycznie.
Póki jest dostępne to ja się na to przerzucam.Mam nadzieję,że jakiś czas jeszcze będzie.
Coś tam też próbowałem na moją zajechaną głowę i mi osobiście bardziej podpasowało zwykłe HHC po którym miałem przyjemniejsze i łagodniejsze doznania. Dobrze miksowało mi się to z poranną kawą i kroplami cbd.
Z tego co widzę to nie idzie już tego kupić. Jedyny sprzedawca podstawowego HHC się zwinął. I tak zrobił to dość późno bo o ile HHC-O miało status niewiadomy, tak HHC widniało od dawna na liście środków nielegalnych.
Jak wyżej napisane naturalnie HHC występuje i to w bardzo śladowych ilościach a HHC-O to już modyfikowane HHC więc IMO syntetyk.
11hydroksythc to tez octan Najprosciej ujmujac. Tylko Hhc-o w polowie jest nieaktywne jak i hhc Wystepuja dwa izomery hhc 50/50 jeden aktywny drugi nie Blizniak to takie uproszczenie do zobrazowania tego osoba z mniejsza moca obliczeniowa procesora prostuje od razu zanim ktos sie przyp.. ;)
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.