Szczerze gdybym miał dostęp pod ręką to bym nawet w cenie normalnego wodorosta brał bo mnie tak nie ryje w niektórych sytuacjach ani nie obciąża fizycznie tak ostro. Szkoda tylko że 2 dni starczyły na wyjaranie także mało opłacalne i śniło mi się że kombinuje już montowanie własnych cartridge na bazie wax'u HHC.
HHC oceniam 10/10, gdzie THC dla mnie to 7/10 chociaż jest dla mnie jak oczywisty papieros po kawie dla niektórych codziennie praktycznie.
Póki jest dostępne to ja się na to przerzucam.Mam nadzieję,że jakiś czas jeszcze będzie.
Coś tam też próbowałem na moją zajechaną głowę i mi osobiście bardziej podpasowało zwykłe HHC po którym miałem przyjemniejsze i łagodniejsze doznania. Dobrze miksowało mi się to z poranną kawą i kroplami cbd.
Z tego co widzę to nie idzie już tego kupić. Jedyny sprzedawca podstawowego HHC się zwinął. I tak zrobił to dość późno bo o ile HHC-O miało status niewiadomy, tak HHC widniało od dawna na liście środków nielegalnych.
Jak wyżej napisane naturalnie HHC występuje i to w bardzo śladowych ilościach a HHC-O to już modyfikowane HHC więc IMO syntetyk.
11hydroksythc to tez octan Najprosciej ujmujac. Tylko Hhc-o w polowie jest nieaktywne jak i hhc Wystepuja dwa izomery hhc 50/50 jeden aktywny drugi nie Blizniak to takie uproszczenie do zobrazowania tego osoba z mniejsza moca obliczeniowa procesora prostuje od razu zanim ktos sie przyp.. ;)
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?
Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.