14 października 2022sacret pisze: Dostałem od magika Trittico CR 150mg i mam odstawić Escitil 20mg. Mam brać docelowo po 2 tyg. dawkę 150mg. Jak Trazodon reaguje z alkoholem? W przyszłym tygodniu mam wyjazd integracyjny z roboty gdzie pewnie wóda będzie się lać litrami. Mogę łączyć Trazodon z alkoholem? Jak z innymi używkami jak koks, amfetamina, 3cmc?
14 października 2022sacret pisze: Lubię wieczorem wypić kilka piwek czasami
Mam pytanie bo docelowo w któryś weekend chciałbym zabalowac. Jak trittico w połączeniu z 3cmc i np. tryptofanem żeby wzmocnić efekt? Albo że stymulantami jak feta czy koks? Odstawić na jakiś czas przed czy w rozsądnych ilościach nie powinno się nic stać?
Wiem że "jak się leczysz nie ćpaj", ale to trittico na razie jest bardziej na bezsenność niż na cokolwiek innego, dopóki psychiatra nie ustali co mi się dzieje z banią :D Skoro i tak planuję nie spać przez jakiś czas to nie martwię się o efekty lecznicze, tylko o to żeby mi nie popsuło ćpania
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.