Nie wiem moze nie zauwazam efektow bo na codzien czuje sie dobrze ? Tak czy inaczej nie widze sensu tego brac ale jak komus pomaga to spoko , dobrze dla niego !
Jakiś pogodniejszy się zrobiłem, ale nie wiem czy to nie placebo. Brałem już te tabsy wiele lat temu i wspominam je dość dobrze.
Nastawiam się przede wszystkim na:
- synergistyczne dzialanie z moją wenlą,
- podobno dobrze działa na kondycję włosów,
- costam na trawienie pomaga i przyspiesza metabolizm,
- zobaczymy czy mi cera nabierze blasku xD
Zdam relację za jakiś czas, jak tam się sprawuje
03 lipca 2020PanAlkoholik pisze: Można brać kurkumine w kapsułkach 95% +pieprz,imbir razem z betahistyna 2x24mg?
Kurkuma czy ekstrakt (z podaną ilością kurkuminoidów)?
Bo jeżeli to pierwsze to lipa i niektórzy walą po 10-15g
Niech ktoś mnie utwierdzi.
2 łyżeczki kurkumy + łyżeczka pieprzu + oliwa = uniwersalny zestaw jaki tutaj się stosuje ?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.