Nie wiem moze nie zauwazam efektow bo na codzien czuje sie dobrze ? Tak czy inaczej nie widze sensu tego brac ale jak komus pomaga to spoko , dobrze dla niego !
Jakiś pogodniejszy się zrobiłem, ale nie wiem czy to nie placebo. Brałem już te tabsy wiele lat temu i wspominam je dość dobrze.
Nastawiam się przede wszystkim na:
- synergistyczne dzialanie z moją wenlą,
- podobno dobrze działa na kondycję włosów,
- costam na trawienie pomaga i przyspiesza metabolizm,
- zobaczymy czy mi cera nabierze blasku xD
Zdam relację za jakiś czas, jak tam się sprawuje
03 lipca 2020PanAlkoholik pisze: Można brać kurkumine w kapsułkach 95% +pieprz,imbir razem z betahistyna 2x24mg?
Kurkuma czy ekstrakt (z podaną ilością kurkuminoidów)?
Bo jeżeli to pierwsze to lipa i niektórzy walą po 10-15g
Niech ktoś mnie utwierdzi.
2 łyżeczki kurkumy + łyżeczka pieprzu + oliwa = uniwersalny zestaw jaki tutaj się stosuje ?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.