Z włosami to różnie jest, jak ktoś ma długie pióra z tendencją do mocnego przetłuszczania się, to musi myć nawet codziennie i jestem w stanie skumać, że w takim przypadku, komuś się nie chciało ich umyć jak wyszedł tylko po jakieś pierdoły do sklepu obok.
Akurat w tej kwestii panny o to dbają, bo na tym punkcie mają bzika.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Wiele wspólnot mieszkaniowych, w reakcji na ludzkie wałki z deklaracji śmieciowych, zaczęło naliczać opłaty za wywóz na podstawie wskazań liczników - choćby wodomierzy. Nie obchodzi ich, kto i co, tylko uśredniony przelicznik dopłat do czynszu za daną liczbę osób idzie wg tego, co zdalnie wykazuje odczyt liczników i wzorzec zużycia "na łebka".
Właściciel, wynajmujący mieszkanie - dajmy na to siedmiu studentom, kombinując płacił za to mniej, niż dwójka emerytów, którzy meldunek i papierki mieli wypełnione uczciwie.
Ludzie poza oszczędnościami na wodzie, w ten sposób będą coraz bardziej oszczędzali na opłatach śmieciowych. Jakby lokal użytkowało mniej osób.
I tak oto: brak remontów, słabsze żarówki, wyłączniki czasowe, mniej mydła, kosmetyków - skoro kryzys dotyka przedsiębiorstwa, to tych maluczkich zabolało już wcześniej.
Będzie gorzej.
To samo z zębami. Jak przejedziesz dwa razy szczotką przez 30 sekund, to nie mów nikomu, że zęby myjesz, bo to mija się z celem. Tak uważam.
Ja akurat mam problem z suchą skórą, zwłaszcza jak mam większy zarost, to muszę z tym skrupulatnie walczyć. Codziennie dwa razy krem w użyciu, bo inaczej wyglądałbym po prostu chujowo.
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Mam nadzieję iż wiecie o co mi chodzi
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Ale co do golenia pach to różnica jest spora. I nie chodzi o kwestię wizualną a pot który na włosach po prostu jebie.
Spróbuj, ogol a zobaczysz różnicę. Kto raz ogoli ten już nie zapuści więcej. Nie napisałeś nic o zaroście na twarzy.
Właśnie. Zarost.
Nie wyobrażam sobie codziennego golenia, na szczęście nie mam takiego zarostu. Mordę golę golarką do włosów, bez nakładki. Przestałem używać żyletek. Rok temu w gieblowym ciągu zapuściłem sobie wąsy w stylu szwedzkim, ala Gustaw Adolf. Ale musiałem zgolić z powodów rodzinnych i politycznych. Wąsik fajna sprawa, koks, tabaka zostaje na nich, można mieć na później.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.