Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 556 / 2
Tak ja jem tak

Wenla 150-150-0
Prega 150-0-150
Amisulpryd 200-200-0
Delpakine Chrono 500-500-0
Bonogren 50-50-200
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3237 / 551 / 0
Ja nie wiem już jak zwalczyć depresję.
Paro zawiodło, wenla zawiodła, zbliża się zima i ta jebana jesień. Jak to wytrzymać. Ja już przez to wjebany jestem w pregabaline i alprazolam 😟
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 94 / 47 / 0
@pomasujplecki Jak długo bierzesz wenlę? Teraz jest najgorszy czas do nowego roku, później już z górki. Listopad i grudzień największy odsetek zachorowań na depresję. Trzeba jakoś przeczekać, też się gorzej czuję.
  • 501 / 18 / 0
Waszym zdaniem na wenli jest mniejsza anhedonia ?
  • 94 / 47 / 0
@PeTek89 Zdecydowanie. Nie brałeś nigdy wenlafaksyny ? Nie ma się czego bać. Może połącz z małą dawką paro jak się boisz lęków.
  • 501 / 18 / 0
@Chester23 Brałem ale zapomniałem jak było. Anhedonia mnie wykańcza, ciężka depresja i lęki . A wiem że anhedonia jest przez paro .

Wtedy przesadziłem z dawką 375 mg brałem i pojawiła się anhedonia ale dzięki noradrenalinie była motywacja ale za mocne to było
  • 94 / 47 / 0
@PeTek89 Taka dawka to na ciężką depresję, a nie na lęki. Nawet ulotka mówi, że na zaburzenia lękowe max 225. Nic dziwnego, że czułeś noradrenalinę mocno. Dla mnie najlepsza dawka to 150.
  • 3455 / 556 / 2
Najlepiej 150 rano i drugie 150 gdzieś koło 16tej.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3237 / 551 / 0
150 biorę. Lekarz mówił że to się miesiąc może rozkręcać ale fakt listopad grudzień to masakra dla receptorów.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 960 / 176 / 0
Ja odstawiłem wszelkie leki (obecnie duloksetyna leciała).Przerobiłem już większość SSRI i SNRI.Teraz lecę na adaptogenach ale coś czuję że od stycznia wrócę do Wenlafaksyny.Kij w te lęki ale wenla to chyba jedyny lek który dawał mi napęd do życia i chęci rozwoju
ODPOWIEDZ
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.