Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
31 października 2022kodeiniarz777 pisze: mam pytanie co według was jest lepsze i co wy byście wybrali
klonazepam czy flualprazolam i clonazolam
dostałem jakiejś ochoty żeby spróbować jakiegoś mocnego benzo bo póki co jedyne co brałem to Klorazepan (Cloranxen), którego działania w ogóle nie było czuć i chciałbym zobaczyć jak to jest na tych mocniejszych.
do wyboru mam kupić paczkę klonów za stówę albo kilka tabsów clonazolamu i flualprazolamu za gdzieś około 50 zł łącznie i zastanawiam się czy zapłacić więcej i kupić sprawdzone apteczne czy takie właśnie rc ale taniej
Na twoim miejscu spróbowałbym flualprazolam i clonazolam tylko nie przesadził przyjebał sporo ale nie na tyle aby jechała po Cb śmieciarka.
A najlepsza rada jaką Ci dam to zostaw dragi one nic nie daja, pozory i zajmij się życiem, pisze z własnego doświadczenia. Mocno pozdrawiam
01 listopada 2022tajemniczy25 pisze: Czy klonazepam działa też na receptory GABA B?
Jako, że nie mam doświadczenia (na szczęście) z benzo chciałem zapytać, czy sytuacja, w której po życiu lorazepamu lub diazepamu przestają mnie boleć plecy wskazuje na to, że:
- benzo rozluźnia mi spięte mięśnie
Czy
- przez wpływ uspokajający znikają bóle wynikające z depresji/ nerwicy?
31 października 2022kodeiniarz777 pisze: co wy byście wybrali
klonazepam czy flualprazolam i clonazolam
I thought I was someone else, someone good
I thought I was someone else, someone good
Jeśli was nie stać na to lub nie możecie to nie sprawdzacie i tyle.
Krótkie pytanie w sumie opowiem i proszę o poradę niezbyt doświadczenie mam właśnie mądry Polak po szkodzie 🫡
Można to chyba ciągiem nazwać
2 tyg clony (2mg) i przerzuciłem się na Xany 2mg średnio dziennie 2-3 tabletki
Pytanie ścinać odrazu czy stopniowo alpre
Dodam No nieprzyjemne odrealnienia pocenie się trzesawki delikatne przy przejściu na alpre co było błędem 🫠
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.