Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 4317 / 699 / 2117
@Up

Ale to finalnie tak wygląda i mam podobne zdanie. Jest to poniekąd zmenelowienie, od którego odbiłem, bo chujowo mi się kojarzyło. Tak samo źle walenie wiader mi się kojarzy. I co z tego, że faza jest taka sama, jakbyś zajarał, bo resztki są. No ale godność jakoś nie pozwalała.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 3245 / 617 / 0
Znajomy ma znajomego który napierdala wiadra i opalanie go nie bawi, i sprzedaje osmoloną lufkę za dychę ze świeżymi sokami która wygląda jak skóra lamparta i aż się z niej wylewa, i za dychę ma dwa dni ostrego bakania. A był też inny gagatek który odkupował takie lufki, podgrzewał trochę przelewając soki do czystej fifki i sprzedawał dalej i drożej.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4317 / 699 / 2117
Kurwa porzygałbym się. Na dzień dzisiejszy gardzę czymś takim, ale pewnie jakbym znowu wrócił do jarania, to prędzej czy później wjebałbym się w opalania. Ale sprzedawanie luf, to już szczyt graniczący z jakimikolwiek moralnymi zasadami. Mi by chujowo było, źle bym się z tym czuł. No kurwa — nie uważasz, że takie opalanie lufy, to poniekąd zmenelowienie, to tak jakbyś pety na ulicy zbierał, ja tak się właśnie czułem.
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 3245 / 617 / 0
Bierz pod uwagę tak jak napisałem wcześniej że u nas w małym mieście wszyscy się znają i nie ma tak że coś jest nie wiadomo skąd i jak ktoś coś ma to nie jest trefne i niepewne. i takie odsprzedawanie fifek nie jest z zapasów sprzed miesiąca, i kto chce byle komu, tylko świeży temat i też trzeba mieć dojścia, to nie jest jakaś usługa dla byle kogo.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5774 / 1184 / 43
Opalanie lufki wygląda żałośnie ćpuńsko.
Taka mała uwaga.
(Ja opalam !)
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 84 / 17 / 0
Znałem kiedyś typa,który w robocie gadał o opalaniu lufki. Później wszyscy mieli z niego bekę,jak do kogoś podchodził to było "Uważaj,bo będzie chciał opalać lufkę".
Jebem ti pičku materinu
  • 3245 / 617 / 0
Wiem że to trochę sprzeczne co napisałem, ale te podwajanie fifek przez podgrzanie i przelanie sosiwa to bardziej w formie wałka, a to że pewne i świeże to chodziło mi o żródło tej fifki z dużej ilości wiader, i wspomniałem o pojedynczym znanym mi przypadku a nie wiem co robią na drugim końcu miasta i jak sobie radzą, tzn lufki opalają napewno, ale nie wiem czy jakieś szczególne patenty funkcjonują. Nawet dla tego gostka co nie opalał i sprzedawał osmolone fifki to przez chwilę funkcjonowała wewnętrzna ksywa Lord Wiader, ale nie wiem czy się przyjęła.
  • 5774 / 1184 / 43
Dawajcie ankietę !
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 4317 / 699 / 2117
08 listopada 2022london5 pisze:
Opalanie lufki wygląda żałośnie ćpuńsko.
Taka mała uwaga.
(Ja opalam !)
Stąd jednocześnie stwierdzam i pisałem o tym wielokrotnie, że kojarzy mi się to z typowym zmenelowieniem. Nikogo nie obrażam oczywiście, bo lepszy człowiek nie był, no ale weźcie pod uwagę, jak to chujowo wygląda. Jakby ktoś tematu nie miał, albo ostatnią kasę wyjebał i jeszcze na upartego doćpywał się oparami. Kurwa mać, ale gówno. Nie pochwalam takich zachowań, chociaż sam je praktykowałem, więc doskonale londi Cię rozumiem. Akurat ten temat z lufami to też śmieszna sprawa. Opalaliście je jeszcze kiedyś w grupkach?

Tzn. każdy po strzale? Niestety znajomi też byli na ciśnieniu wtedy hahaha.
  • 2534 / 595 / 0
Jebac wasze wartości,to tylko troche literek.Substancja - mózg - pizda.A o pizde przecież chodzi.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.