scalono
Btw, to jak tak czytam - Albania zajebisty kraj. Bezpiecznie jest tam w miarę? I... Są jakieś ketony? Bo kurwa, tramadol i zolpidem bez recki, marzenie, jeszcze w takiej cenie, a ja bym przykurwil jakiś kryształ, zwłaszcza, że tam niby 4-MMC niby legal, raj na ziemii kurwa.
-----------------------
Czy tramadol jest nadal bez recepty w Albanii i jak tak, to pod jaką nazwą? I co można jeszcze nabyć tam bez recki, ewentualnie łatwo spod lady?
Scalono. taurinnn
Podobno takie plotki chodzą i nie wiem czy to fake czy prawda
Prosilbym Tez o nazwy tych preparatow, zebym jak jakis debil nie mowil po nazwie substancji haha
1. Gdzie szukać weedu i koki i jaką cenę się szykować?
2. Czy dostanę w aptece Xanax lub jakieś zamienniki bez recepty?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
@Kwitniesencja
I jak sprawa wygląda w aptekach z tramadolem i innymi rzeczami ? Wyjeżdżam za kilka dni i nie wiem czy brać zapas czy tam kupic
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.