ODPOWIEDZ
  • 361 / 41 / 0
10 marca 2019FajnieJest pisze:
Chetnie. A na Serotonine w Warszawie jezdzisz? Zapraszam :)
:extasy:
Kojarzę jedynie z nazwy te imprezę.
Na psaje chodzę praktycznie tylko w moim mieście, bo przychodzę w równej mierze dla ludzi, co dla muzyki. Dziwnie bym się czuła przychodząc na party, na którym nikt mnie nie zna :alergia: :niewiem: :fuj:
  • 1824 / 104 / 20
10 marca 2019Reisende pisze:

Jakby ktoś się wybierał i miał ochotę pogadać poznać się irl to proszę do mnie napisać, bo na 90% wybieram się na kolejny.
Na kolejny chyba też się wybiorę, dawno mnie nie było... Jakoś w połowie maja jest, nie?
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 2196 / 366 / 0
zabawa to si e zaczyna jak się impreza powoli kończy i każdy ma zjazd
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 127 / 34 / 2
Teraz jadę na Ego, za tydzień.
Zapraszam do wspólnej zabawy :patrzy:
Why can't we not be sober?
Why can't we fly forever?
  • 1 / / 0
a jakie macie do polecenia kluby w krk? coś klimaty smolna, jasna, luzztro, z takimi fajnymi ludźmi co czują klimat?
  • 1537 / 197 / 0
malo co zostało ,jest jeden który trzyma dalej fason :)
  • 1294 / 230 / 0
A kto zamierza się pojawić w styczniu na Astrixie lub w marcu na Infected Mushroom?
Jesteś ćpunem? Znasz polski? Umiesz pisać? Napisz raport dla neurogroove!
Spoiler:
ODPOWIEDZ
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?