ODPOWIEDZ
  • 361 / 41 / 0
10 marca 2019FajnieJest pisze:
Chetnie. A na Serotonine w Warszawie jezdzisz? Zapraszam :)
:extasy:
Kojarzę jedynie z nazwy te imprezę.
Na psaje chodzę praktycznie tylko w moim mieście, bo przychodzę w równej mierze dla ludzi, co dla muzyki. Dziwnie bym się czuła przychodząc na party, na którym nikt mnie nie zna :alergia: :niewiem: :fuj:
  • 1825 / 106 / 20
10 marca 2019Reisende pisze:

Jakby ktoś się wybierał i miał ochotę pogadać poznać się irl to proszę do mnie napisać, bo na 90% wybieram się na kolejny.
Na kolejny chyba też się wybiorę, dawno mnie nie było... Jakoś w połowie maja jest, nie?
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 2242 / 374 / 0
zabawa to si e zaczyna jak się impreza powoli kończy i każdy ma zjazd
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 127 / 34 / 2
Teraz jadę na Ego, za tydzień.
Zapraszam do wspólnej zabawy :patrzy:
Why can't we not be sober?
Why can't we fly forever?
  • 1 / / 0
a jakie macie do polecenia kluby w krk? coś klimaty smolna, jasna, luzztro, z takimi fajnymi ludźmi co czują klimat?
  • 1544 / 198 / 0
malo co zostało ,jest jeden który trzyma dalej fason :)
  • 1317 / 234 / 0
A kto zamierza się pojawić w styczniu na Astrixie lub w marcu na Infected Mushroom?
Jesteś ćpunem? Znasz polski? Umiesz pisać? Napisz raport dla neurogroove!
Spoiler:
ODPOWIEDZ
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.