ODPOWIEDZ
  • 361 / 41 / 0
10 marca 2019FajnieJest pisze:
Chetnie. A na Serotonine w Warszawie jezdzisz? Zapraszam :)
:extasy:
Kojarzę jedynie z nazwy te imprezę.
Na psaje chodzę praktycznie tylko w moim mieście, bo przychodzę w równej mierze dla ludzi, co dla muzyki. Dziwnie bym się czuła przychodząc na party, na którym nikt mnie nie zna :alergia: :niewiem: :fuj:
  • 1824 / 104 / 20
10 marca 2019Reisende pisze:

Jakby ktoś się wybierał i miał ochotę pogadać poznać się irl to proszę do mnie napisać, bo na 90% wybieram się na kolejny.
Na kolejny chyba też się wybiorę, dawno mnie nie było... Jakoś w połowie maja jest, nie?
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 2196 / 366 / 0
zabawa to si e zaczyna jak się impreza powoli kończy i każdy ma zjazd
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 127 / 34 / 2
Teraz jadę na Ego, za tydzień.
Zapraszam do wspólnej zabawy :patrzy:
Why can't we not be sober?
Why can't we fly forever?
  • 1 / / 0
a jakie macie do polecenia kluby w krk? coś klimaty smolna, jasna, luzztro, z takimi fajnymi ludźmi co czują klimat?
  • 1534 / 197 / 0
malo co zostało ,jest jeden który trzyma dalej fason :)
  • 1294 / 230 / 0
A kto zamierza się pojawić w styczniu na Astrixie lub w marcu na Infected Mushroom?
Jesteś ćpunem? Znasz polski? Umiesz pisać? Napisz raport dla neurogroove!
Spoiler:
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.