Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1011 / 273 / 0
@wizardinho

Modafinil czy tam armodafinil to w moim przypadku rakieta w kosmos po dłuższej przerwie od stosowania. Skoro na Ciebie dziala slabo, to podejrzewam, że Twoje problemy mają swoje korzenie gdzie indziej, niz w zanizonym poziomie dopaminy. A na ADHD to predzej metylofenidat chyba, aczkolwiek lekarzem nei jestem.

@Olaf420

Dla mnie armodafinil jest na bank mocniejszy i gdybym podchodzil do 150mg po dluzszej przerwie od tych środków, to zniszczyłyby mnie uboki.
  • 100 / 18 / 0
Przyszłedł flmodafinil z cut. Zero smaku, konsystencja piasku. Na próbę 10mg sniffem (dla porównania z noopeptem). NIC. po 20 min powtórka. 30mg + kawka. 20 minut. NIC. Teraz 50mg pod język i dalej ZERO. Myślę, że fejk. Dalej czuje się jak flak z braku motywacji :trucizna:
 ! Zakaz dyskusji o źródłach
Regulamin Serwisów Hyperreal §9. „Na forum zakazana jest dyskusja o źródłach […]” — czytaj dalej… /909

Fuzja - 909

Pół dnia przerwy i 50mg sniffem + kawka. Lekki jakby słodki smak. Jednak nie placebo. Można odczuć trochę orzeźwienia i powrót myśli na właściwe tory. Nieco roztrzęsienia, ale nie uporczywego, raczej chęć do ruchu. Jutro przyjdzie kilogram napoju izotonicznego, będę informował.
Uwaga! Użytkownik CiekawskiJeden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 51 / 6 / 0
Modafinil optymalnie działa przy jednorazowo przyjętej dawce minimum 200, ewentualnie poprawić następna 200 jeśli faktycznie efekty są słabe. Snifowanie tego przez cały dzień po 10mg to moim zdaniem bezsens
Cyrkiel
  • 100 / 18 / 0
Przecież %-D 10mg to próba uczuleniowa@cyrkiel, a mam FL-, który podobno 4x mocniejszy, więc podchodzę ostrożnie. Moim zdaniem substancja w olbrzymim stopniu wpływa na trzeźwość umysłu. Codziennie zażywać jest bez sensu, bo efekt maleje.
Uwaga! Użytkownik CiekawskiJeden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 51 / 6 / 0
Rozumiem. Gdzieś tutaj na forum czytałem, że w flmodafilu jest za dużo fluoru, który jest dla człowieka szkodliwy - dzieje się coś niedobrego z szyszynka przy jego nadmiarze. Jakiś użytkownik robił wyliczenie i wyliczył, że flmodafilu można brac dziennie bez efektów ubocznych chyba tylko 36mg. Poszukaj w wyszukiwarce, bo warto wiedzieć co i jak, żeby sobie nie zaszkodzić
Cyrkiel
  • 16 / / 0
Hej mam pytanie, biore fluoksetyne ( seronil) w dawce 20 mg, czy mogę czasami zarzucić 200 mg modafinilu do nauki? jakie może być działanie tego połączenia, czy ktoś brał obie substancje? Prosze o odp i pomoc, z gory dzieki
  • 18 / 4 / 0
Możesz. Ale zmniejszyłbym dawkę modafinilu, ew. rozbił ją na pół i wziął w odstępie 2-3 godzin.
  • 389 / 99 / 4
Obie substancje mogą powodować wzrost tętna/ciśnienia krwi, ale jeżeli nie masz problemów z sercem to raczej nie powinno to sprawić kłopotów.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
  • 2812 / 365 / 0
Mam Modafinil ale narazie zrobiłem 2 próby po 1/2 tab czyli 100mg i nic za bardzo nie poczułem na dniach wrzucę całą tabse modafinilu i napisze jak bylo zastanawiam się nad armodafinilem ..
  • 18 / 4 / 0
@sclero2014 Spróbuj na pusty żołądek, rozgryźć i trzymać pod językiem kilka minut.
Ostatnio zmieniony 01 września 2022 przez WizardEyes, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.

Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.