Ja tam nigdy nie odwalałem nic z fujarą na wierzchu. Chyba xD
Jestem alko man, z trochę rzadkim stylem: piję rzadko (1 na miesiąc średnio), ale treściwie. Nie ma picia bez narozrabiania. Z ciekawszych:
- izba przez noc, zebany najebany śpiący na ławce w parku. Żona i syn szaleli przez noc, telefony do szpitali etc bo nie wiedzieli gdzie jestem
- za parę miesięcy znowu izba i znowu to samo.
- kiedyś na potwornej bani położyłem teściowej l. 80 rękę na udzie...
2. W sylwestrową noc najebany wysłałem kumplowi rzeczy przez okno bo petardy się skończyły.
3. Straciłem pracę bo klony jadłem jak cukierki i cały tydzień CHUJ WIE co robiłem.
4. Sprzedałem kompa za 10k by mieć na koko (i w sumie na odblok bo cykl sterydowy kończyłem)
5. Po GBL + amfetaminie zrzygałem się w żabce.
2. Zajebałam kilka oksow I wódkę i straciłam dziewictwo analne i nic z tego nie pamiętam xD
3. Poszłam na drinka wzięłam 4 klony przy zerowej tolerancji. 2 dni wycięte z życia, mama zgłosiła moje zaginięcie. Nie wiem co robiłam
Bo miałem taką ochotę. Po ledwie +- 0.3g Mateuszka.
Nikt mi nie kazał. Dosłownie BŁAGAŁEM GO żeby mi dał, bo nie wytrzymam tej nocy bez przynajmniej jednej kapy w ryju.
Mam 20 lat. Mógłby być moim starym.
Na mefie jestem zwierzęciem opętanym i od razu włącza mi się tryb męskiej dz*wki i lubię się dławić chujami.
Niczego nie żałuję. Było fajnie. Poczułem się jak poćpane podludzkie ścierwo, dokładnie tak jak chciałem.
Powoli zaczynam tracić nadzieje, że kiedyś ogarne swoją psychexd
ale był fajny, chociaż żonaty ://///
bo gdy chcą być sobą, uświadamiają sobie
że są nikim
Czy mogę prosić o autograf?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.