Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 7 / 3 / 0
Siema, wiem ze trochę późno. Jestem na substitolu. To jest to samo co MST continus tylko dozwolone do substi. Mieszkam w koloni i tutaj prawie w każdej substi jest już substitol. Był czasowo nie dostępny i dostawałem compensan.
Odkąd jestem na susbtitolu nie pocę się, nie konsumuje też żadnego towaru. Na polamidonie to waliłem po kablach co dziennie jeszcze z pół g brauna.. jak masz możliwość żeby lekarz ciebie przestawił na substitol to rób to. Jendyne co to moze być że w pierwszych tygodniach będziesz miał od czasu do czasu skręta… na pół godziny, max 45 min i potem znowu przechodzi. Lekarz mi mówił ze to przez meta/pola. Po dwóch, trzech tygodniach było wszystko Ok.
  • 43 / 3 / 0
Wiecie może czy w Niemczech można kupić strzykawki od tak, czy są ograniczenia jakieś?
Metal to najwyższa forma muzyki
  • 2 / 1 / 0
Przeprowadziłem się w okolice Dusseldorfu, jest ktoś w stanie pomóc ogarnąć koke?

Scalono — CATCHaFALL
12 czerwca 2022narkofranciszek pisze:
Jak wyglada sytuacja z koksem w NRW/Düsseldorfie? Jakieś wskazówki? Od czasu do zamawiałem z DNetu, ale dużo z tym pieprzenia się i czas oczekiwania to realnie tydzień. Czyli nie ma nigdy jak potrzeba 😭
Udało Ci się jakiś kontakt złapać? Mam podobny problem 😉
  • 1 / / 0
Jest ktoś w Hamburgu albo okolicach? Pinneberg/Barmsted albo sam Hamburg ? Szukam kontaktu na podstawowe rzeczy
  • 4 / 5 / 0
Okolice Dortmundu jakieś opio. Ktoś pomoże?
  • 22 / 4 / 0
03 sierpnia 2022HighwaytoHEL pisze:
Wiecie może czy w Niemczech można kupić strzykawki od tak, czy są ograniczenia jakieś?
Nie ma żadnych ograniczeń. Pompki i igły jakie chcesz w każdej aptece kupisz bez skrzywionego ryja farmaceutek. Jeśli nie znasz niemieckiego, najlepiej wejdź na stronę medizinfuchs (to takie niemieckie mp.pl) i wyszukaj tam co potrzebujesz, a farmaceutce pokaż zdjęcie. W niektórych miejscach masz też automaty ze szprycami.

Scalono — CATCHaFALL
20 sierpnia 2022HUNT3R pisze:
12 czerwca 2022narkofranciszek pisze:
Jak wyglada sytuacja z koksem w NRW/Düsseldorfie? Jakieś wskazówki? Od czasu do zamawiałem z DNetu, ale dużo z tym pieprzenia się i czas oczekiwania to realnie tydzień. Czyli nie ma nigdy jak potrzeba 😭
Udało Ci się jakiś kontakt złapać? Mam podobny problem 😉
Odnośnie tego Dortmundu, to nie rozumiem z czym problem. Jest to tak duże oraz przesiąknięte ścierwem miasto, że kupisz tam wszystko bez żadnego problemu idąc na dworzec główny. Wszystko; ziele,benzo,stimy, hel na luzie można skołować na większości dworców i to dobrej jakości, w Niemczech chuja pilnują narkomanów. Jak mieszkałem w Bielefeld to w parku przy dworcu co chwilę było widać jak ktoś pali brąz z folii i w sumie to jest dokładnie tak samo po dziś dzień. Umiejętności językowych nie potrzeba, iż wystarczą pieniądze. Podchodząc do takiego brudasa albo ruska wystarczy powiedzieć Heroin albo koka i natychmiast wie o co chodzi.
  • 1 / / 0
Siema ,miałby ktoś na ogarniecie ziolo w Heidelberg , nie mobilny niestety .
  • 5 / 1 / 0
Re: Niemcy
Nieprzeczytany post autor: Hueva »
Hej, jest ktoś z Kolonii? Szukam fety, mefy, nie znam niemieckiego i raczej siedzę na chacie ale dzisiaj już mam dość, pilnie szukam grzania😩
  • 1 / / 0
ktoś ma kryształ, mefedron?okolice frankfurtu
  • 6 / / 0
Siema. Ja mieszkam w Bautzen. To autostradą A4, w połowie drogi mniej więcej, między Goerlitz i Dreznem. To co mogę powiedzieć, to napewno dobry ryż, idzie trafić naprawdę dobre palenie, zazwyczaj normalne, kopie ale bez fajerwerków. Kapitan Ameryka również wpada na rejon. No i długa lista wszelkich benzo, medycznych opiatów.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.