- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Jak się leczysz benzo to odpuść inne używki. Szkoda czasu i kasy (no i zdrowia).
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Ja sobie nie wyobrażam walić grubo stimy bez benzo.
Benzo i stimy to prawilny mix.
Czy jest jakiś sposób zeby mefedron i pochodne dawały to podniecenie seksualne ?
Coś mozna dodać, jaks substancje?
Co najlepiej zrobic wziąć z samego rana klona i wieczorem ewentualnie po zabawie z 4cmc go zarzucić na sen ?
Ogólnie to je biorę bo mam zrytą psyche przeszłością i nie sypiam prawie w ogóle a że wpadło fajne 4cmc to chętnie bym spróbował w końcu się porządnie porobić
Dodam ze zanim bralem benzo zdarzyło mi się raz pojeść czworeczki no i bylo konkretnie grubo ale to też bylo po 4 letniej przerwie
Moze to po prostu tolerka juz tak wyjebala ?
Jednej nocy w ogóle na początku klepalo po chwili slabo to zarzuciłem kolejno 0.8 1.0 i 1.3 bombe z czego ta ostatnia mnie juz w ogóle nie ruszyła
Pozdrooo
Mix benzo ze simami to najgłupszy pomysł jaki można wdrożyć.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Ja będąc w 14 msc, ciągu na amfie, wspomagałem się pod koniec benzo rolka 5mg, oraz tramal. Obecnie nie spiduje prawie pół roku. Tramal mnie uratował i Relanium.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.