Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Deksimierzyk I Mały (plateu 1)
Deksimierczyk II Dostojny (plateu 2)
Deksimierz III Światły (3)
Deksimierz IV Odważny (4)
Deksimierz V Samochwał (5) lub ew. Deksimierz V Pogrobowiec
I odpowiednio Deksimierz Męczennik (sigma) :nuts:
Hey ho, here we go
Ever so high.
Proste, ładne i przyjemne. Zawsze były teksty typu "Kiedy staniemy się bramą?" "No to którędy do prawdziwego świata?" "Przyniosłaś klucz?" ^_^
A wzięło się od mojego pierwszego tripa kiedy do w filozoficznym bełkocie zaczęłam opowiadać o tym że TO jest prawda, że to czym nas karmią na codzień to kłamstwo i obłuda. I tak już jest ^_^
http://pl.wikipedia.org/wiki/Bajkonur
Tak mnie jeszcze jedno naszlo "KAC" - Kurewska Abrakadabra Czachy
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.