Ile razy paliłeś od tego czasu, i czy to było samo palenie bez żadnego miksu ?
I czy w ogóle jeszcze jakieś substancje psychoaktywne są grane. Pewnie są, choćby alko.
Osobiście uważam że doraźne, objawowe zwalczanie uboków THC za pomocą benzo to strzelanie
do tarczy do rzutków z armaty z dużą szansą na rykoszet prosto w pysk.
Olej CBD jak najbardziej ale najpierw kuracja olejem zamiast jarania ( w skrócie 4 x dziennie powoli wchodząc co 3-4 dni z dawką aż do odczuwalnych skutków na nastroju i emocjach.
I na tej znalezionej dawce - zalecana długość kuracji to 3 miesiące.
Potem można spróbować zakurzyć - albo przed paleniem co najmniej kilka minut odpowiednia dawka olejku pod jęzor , albo nabyć drogą kupna dobry susz CBD i zmieszać tak po połowie z paleniem.
Oczywiście Twój cyrk - Twoje małpy , zrobisz jak uważasz.
Dziena za odpowiedź i poradę.
Od tamtego czasu jarałem z 7,8 razy w małych ilościach w przeciągu 2 tygodni (raz z piwkiem raz bez) i za każdym razem ucisk w klp teraz prawie 2 tygodnie nie jarałem tylko alko i papieroski innych substancji nie zażywałem. Póki co zamówię olej konopny i mam nadzieję, że znowu będę mógł być spizgany jak dzika świnia.
Jak Ja wypisz-wymaluj.Na początku fajnie, smiechawa, dobra gadka a z czasem zamykanie się w sobie.
Później doszły paranoje i skończyłem na klonach + schizofrenia paranoidalna.
Mam okresy np 2 miesiące ze nie pale i gdy zaczynam jarać to widzę że staje się bardziej wycofana.
Kiedyś mj dodawała mi odwagi np idąc na spotkanie ze znajomymi (niepalacymi) lubilam zapalić. A teraz to mam jakiś lęk ze się wyda, że ja ciągle to robię. Jak się zjaram to nie odbieram telefonów bo boję się że ktoś sie zorientuje i jest mi wstyd.
Mam 30+ lat, jestem kobietą i uważam że nie wypada mi jarać dzien w dzień :( Więc jest mi wstyd i czasem łapie schizę jak ide do sklepu "czy po mnie widać" albo boję się wychodzić z domu. Od niedawna mieszkam w okolicy gdzie chodziłam do szkoły, boje sie ze będę zjarana i spotkam np koleżankę z gimnazjum. I będę się porównywać, ona z z dziecmi wlasnie wraca z palcu zabaw do przystojnego i bogatego męża, a ja zjarana z Biedronki z pudełkiem lodów, chipsami, czekoladą, bez męża, dzieci i kariery i pasji i perspektyw :(
Ps. benzo raczej odpadają , bo mam straszne problemy z pamięcią a po drugie jestem strasznie obojętny co nie do końca mi pasuje
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.