Scalono — czoug
Ekstra protip: jak ubrania wiszą 2 tygodnie na suszarce to już nie trzeba ich prasować. Ewentualnie kupujcie proszę koszule i t-shirty z wzorkami, żeby nie było widać że nie prasowane.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
13 lipca 2022CieplaPoduszka pisze: @LittleQueenie duzo uczonych slow a dalej nwm co z tego wynika ? Jasne , ze sprzatam dla efektu a nie sprzatania samego w sobie . Bardziej mi zalezy na uporzadkowaniu niz czystosci bo to , ze tam troche kurzu jest to zawsze bedzie i zlewam to .
Bardzo ciezko w doroslosci nauczyc kogos kto nie byl wychowany za dziecka nalezycie , ja musialem sprzatac bo mialem taki pokoj maly ze bym sie nie mogl ruszyc xD
...w ubraniach obróć nogawki jeansów pod światło, no i w pierzynkę i pościeli . Pełno tego jest wyłudzenie z blatów nic nie da.
07 sierpnia 2022LittleQueenie pisze: Ekstra protip: jak ubrania wiszą 2 tygodnie na suszarce to już nie trzeba ich prasować. Ewentualnie kupujcie proszę koszule i t-shirty z wzorkami, żeby nie było widać że nie prasowane.
Ubrania to się przewiesza przez oparcie wolnego krzesła, dzięki czemu zawsze łatwiej po nie sięgnąć. Ja mam u siebie aż 3 takie "szafki": na spodnie długie, na koszule oraz na krótkie rękawki :D
@LittleQueenie jak zwykle mi się podobasz- "proces antyentropijny" i "entropia jako miara burdelu"
xD definicja jak się patrzy!
"Rutyna to rzecz zgubna "
Mają być butelki łychy...
07 sierpnia 2022Retrowirus pisze:
@LittleQueenie jak zwykle mi się podobasz- "proces antyentropijny" i "entropia jako miara burdelu"
xD definicja jak się patrzy!
Jeden minus: znalezienie sobie chłopa z wyższym poziomem edukacji jest praktycznie niemożliwe.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Np. pijąc piwo, czy paląc. Staram się wykorzystać każdą chwilę na coś pożytecznego.
Mam nerwicę, to się nasiliło ale da się z tym żyć.
Albo po pregabalinie too much
"Rutyna to rzecz zgubna "
Btw, trick na zimę, ale zajebisty, jeśli macie od cholery brudnych naczyń, wpakujcie w jakies torby i wystawcie na balkon. Ja w przypływie potrzeby ogarnięcia się wyciągnąłem któregos dnia i w zasadzie każdy brud schodził po pociągnięciu zmywakiem, szmatką
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.