Scalono — czoug
Ekstra protip: jak ubrania wiszą 2 tygodnie na suszarce to już nie trzeba ich prasować. Ewentualnie kupujcie proszę koszule i t-shirty z wzorkami, żeby nie było widać że nie prasowane.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
13 lipca 2022CieplaPoduszka pisze: @LittleQueenie duzo uczonych slow a dalej nwm co z tego wynika ? Jasne , ze sprzatam dla efektu a nie sprzatania samego w sobie . Bardziej mi zalezy na uporzadkowaniu niz czystosci bo to , ze tam troche kurzu jest to zawsze bedzie i zlewam to .
Bardzo ciezko w doroslosci nauczyc kogos kto nie byl wychowany za dziecka nalezycie , ja musialem sprzatac bo mialem taki pokoj maly ze bym sie nie mogl ruszyc xD
...w ubraniach obróć nogawki jeansów pod światło, no i w pierzynkę i pościeli . Pełno tego jest wyłudzenie z blatów nic nie da.
07 sierpnia 2022LittleQueenie pisze: Ekstra protip: jak ubrania wiszą 2 tygodnie na suszarce to już nie trzeba ich prasować. Ewentualnie kupujcie proszę koszule i t-shirty z wzorkami, żeby nie było widać że nie prasowane.
Ubrania to się przewiesza przez oparcie wolnego krzesła, dzięki czemu zawsze łatwiej po nie sięgnąć. Ja mam u siebie aż 3 takie "szafki": na spodnie długie, na koszule oraz na krótkie rękawki :D
@LittleQueenie jak zwykle mi się podobasz- "proces antyentropijny" i "entropia jako miara burdelu"
xD definicja jak się patrzy!
"Rutyna to rzecz zgubna "
Mają być butelki łychy...
07 sierpnia 2022Retrowirus pisze:
@LittleQueenie jak zwykle mi się podobasz- "proces antyentropijny" i "entropia jako miara burdelu"
xD definicja jak się patrzy!
Jeden minus: znalezienie sobie chłopa z wyższym poziomem edukacji jest praktycznie niemożliwe.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Np. pijąc piwo, czy paląc. Staram się wykorzystać każdą chwilę na coś pożytecznego.
Mam nerwicę, to się nasiliło ale da się z tym żyć.
Albo po pregabalinie too much
"Rutyna to rzecz zgubna "
Btw, trick na zimę, ale zajebisty, jeśli macie od cholery brudnych naczyń, wpakujcie w jakies torby i wystawcie na balkon. Ja w przypływie potrzeby ogarnięcia się wyciągnąłem któregos dnia i w zasadzie każdy brud schodził po pociągnięciu zmywakiem, szmatką
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.